POLEDNÍ NABÍDKA

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

KAŽDÁ PIZZA za 100,-

Každou pizzu z naší stálé nabídky si znovu můžete objednat za 100,-Kč. Nevztahuje se na ty pizzy, u kterých dojde při objednávce k jakékoliv změně ingrediencí .

BIFTEČKY Z HOVĚZÍHO MLETÉHO MASA, PODÁVANÉ SE STEAKOVÝMI HRANOLKAMI A DIPEM Z HRUBOZRNNÉ HOŘČICE                149,-Kč

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA , položený na lůžku z listového špenátu, podávaný s vařeným bramborem                   189,-Kč

SALÁT alla CAESAR             (salát  s listy římského salátu, nudličkami kuřecích prsíček, krutony bílého pečiva, promíchané v jogurtovém dresinku)           129 Kč                 

SALÁT S NUDLIČKAMI Z KACHNÍCH PRSÍČEK      (salát promíchaný z listů římského salátu, cherry rajčátky, čerstvou paprikou  a okurkou,ředkvičkami a rozinkami, ochucený balsamicovo-hořčično-medovou zálivkou a zdobený hoblinami parmasanu                                                       129 Kč

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč           

CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   97,-Kč

POLEDNÍ MENU   

17.9.   --  21.9.2018  

PONDĚLÍ 

Polévka : Cibulačka

1. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelité chilli omáčkou z drcených rajčat, podávané s pyré z batátů

2. KUŘECÍ ŘÍZEČKY V PAŘÍŽSKÉM TĚSTÍČKU, servírované s vařeným bramborem a dipem ze zakysané smetany a dijonské hořčice

3. LASAGNE CON POLLO  (lasagne prokládané kousky kuřecího masa, špenátem a bešamelem)

ÚTERÝ  

Polévka : Chřestový krém

1 DOMÁCÍ SEKANÁ, pečená na čerstvých bylinkách, servírovaná s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou

2. KUŘECÍ ZÁVITEK plněný angl. slaninou a červenou cibulkou, pečený v hrubozrnné hořčici, přelitý hořčično-medovou omáčkou, podávaný s bramborovou kaší

3.SPAGHETTI ALLA MAFIA- chilli těstoviny promíchané v jemně pikantní tomatové omáčce s pikantní italskou klobásou salsicia,červenou paprikou,slaninou,žampiony a cibulí

STŘEDA 

Polévka : Pórková se slaninou

1. TELECÍ KÝTA, pečená na divokém koření, špikovaná italskou pancettou, přelitá šípkovou omáčkou a servírovaná s domácími bramboráčky

2. KUŘECÍ CORDON BLEU servírovaný s domácími hranolkami a domácí tatarskou omáčkou

3. KRÉMOVÉ SMETANOVÉ RIZOTO s kuřecím masem a zelenými fazolkami

ČTVRTEK 

Polévka : Minestrone

1. MINI ROLÁDKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, plněné parmesanem a jemně pikantní hořčicí, přelité cibulovou marmeládou, podávané s plněnými bramborami

2.KACHNÍ PRSÍČKO PEČENÉ NA POMERANČÍCH, servírované s domácími bramborovými plackami

3  TAGLIATELLE promíchané s kuřecím masem, brokolicí a sýrem mascarpone, jemně dochucené česnekem

PÁTEK 

Polévka : Bramborová

1. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ položený na krémovém parmesanovém rizotu s hoblinkami angl. slaniny a přelitý omáčkou z lišek

2. KRŮTÍ BIFTEČKY V TĚSTÍČKU, podávané s petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou

3. FETTUCCINE promíchané s nudličkami kachních prsíček, sušenými rajčaty, kroketkami hrušky, kousky řapíkatého celeru a cibulkou v tomatové omáčce, ochucené šťávou z čerstvého pomeranče