POLEDNÍ NABÍDKA

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

KAŽDÁ PIZZA za 100,-

Každou pizzu z naší stálé nabídky si znovu můžete objednat za 100,-Kč. Nevztahuje se na ty pizzy, u kterých dojde při objednávce k jakékoliv změně ingrediencí .

HOVĚZÍ STEAK s omáčkou z barevného pepře a americkým bramborem                   189,-Kč

STEAK Z TUŇÁKA GRILOVANÝ NA MÁSLE, PŘELITÝ JEMNÝM MEDOVO-HOŘČIČNÝM DEMI-GLACE, PODÁVANÝ NA GRILOVANÉ  ZELENINĚ                       189,-Kč

SALÁT alla CAESAR             (salát  s listy římského salátu, nudličkami kuřecích prsíček, krutony bílého pečiva, promíchané v jogurtovém dresinku)           129 Kč                 

SALÁT S KRUTONY Z LOSOSA V LISTECH ČERSTVÉHO ŠPENÁTU,PROMÍCHANÝCH S RICOTTOU, ZDOBENÝ HOBLINAMI PARMASANU                           129 Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč           

CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   97,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka obsahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 97,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  125,- Kč

POLEDNÍ MENU   

16.7.   --  20.7.2018  

PONDĚLÍ 

Polévka : Zeleninová krémová

1. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ, položený na parmesanovém krémovém rizotu s hoblinkami an.slaniny, přelitý omáčkou z lišek

2. PRSO Z KACHNY, pečené na pomerančích, podávané s domácími bramborovými plackami

3. FUSILLI promíchané s kousky vepř. pečeně v omáčce z drcené kořenové zeleniny a drcených rajčat, ochucené čerstvými bylinkami a sypané parmesanerm

ÚTERÝ  

Polévka : Chřestový krém

1. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA s červeným zelím, domácími bramboráčky a šalotkovým čatní

2. KRŮTÍ PRSO pečené v marinádě z omáčky alla napoletana, serrvírované s gratinovanými bramborami

3, KROKETKY ZE STEAKU Z TUŇÁKA, restované s cuketou na červené cibulce a červeném víně, promíchané s rajčatovými tagliatelle v omáčce z drcených rajčat

STŘEDA 

Polévka : Bramborová

1. VEPŘOVÁ PEČENĚ s hoblinkami máslové dýně a červenoui cibulkou, přelitá šalotkovou omáčkou, podávaná s bramborovou kaší

2. KUŘECÍ ŘÍZEČKY v pařížském těstíčku, servírované s vařeným bramborem a dipem ze zakysané smetany a dijonské hořčice

3, LASAGNE al SALMONE - lasagně prokládané lososem, špenátem a bešamelem

ČTVRTEK 

Polévka : Čočková se slaninou

1. VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelitý omáčkou z čerstvých bylinek, podávaný se salátem z grilované zeleniny a vařených brambor

2. KRŮTÍ MEDAILONKY marinované v kari pastě, přelité jemně pikantním dipem z kari a kurkumy, podávané s plněnými bramborami

3. GNOCCHI AI FUNGHI E ZUCCHETTE - bramborové gnocchi, promíchané s kousky kuřecího masa, žampiony a cuketou v rajčatové omáčce, ochucené čerstvou bazalkou

PÁTEK 

Polévka : Paprikový krém se šafránem

1. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelité chilli omáčkou z drcených rajčat, podávané s pyré z batátů

2. KUŘECÍ PRSO, marinované v jogurtové marinádě s kari a ořechy, položené na rizottu alla milanese

3. FETTUCCINE PEPPINO . těstoviny promíchané s kuřecím masem, špenátem a smetanou, jemně ochucené česnekem, sypané parmesanem