11.15. - 14.00
Po - Pá denně v době podávání poledního menu :
VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !! -
nevztahuje se na pizzy, u nichž při objenávce dojde ke změně ingrediencí
(objednávka sladké pizzy frutti di bosco po dohodě s personálem
HOVĚZÍ STEAK s omáčkou z barevného pepře a americkým bramborem 189,-Kč
FILET Z LOSOSA,, PODLITÝ LIMETKOVOU OMÁČKOU A PODÁVANÝ S GRILOVANOU ZELENINOU 189,-Kč
SALÁT alla CAESAR (salát s listy římského salátu, nudličkami kuřecích prsíček, krutony bílého pečiva, promíchané v jogurtovém dresinku) 129 Kč
Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.
CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč
CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY 97,-Kč
ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka obsahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 97,- a 1 nealko nápoj z polední nabídky za 19,- : 125,- Kč
POLEDNÍ MENU
23.4. - 27.4.2018
PONDĚLÍ :
Polévka : Tomatová
1. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA s listovým špenátem a domácími bramborovými plackami
2. KRŮTÍ BIFTEČKY v těstíčku s petrželkovým bramborem a domácí tatarskou omáčkou
3. BRAMBOROVÉ GNOCCHI promíchané s kuřecím masem v tomato-smetanové omáčce s gorgonzolou
ÚTERÝ
Polévka : Kuřecíí vývar s nudlemi
1. HOVĚZÍ BURITOS s hovězím masem a sýrem chedar, zabalený do pšeničné tortilly, podávané se smaženými chilli brambory a mini salátkem z čerstvé zeleniny
2. KUŘECÍ STEAK s čerstvým chřestem, baleným v italské pancettě, položený na krémovém chřestovém rizotu
3. SPAGHETTI BOLOGNESE
STŘEDA :
Polévka : Česnečka s krutony
1. SMĚS Z VEPŘOVÉ PANENKY, podávaná s šunkovým parmesanovým rizotem
2. PEČENÉ KRŮTÍÍ PRSO, špikované špekem, servírované s karamelovou mrkví a slaninovými bramborami
3. FETTUCCINE promíchané s kuřecím masem, brokolicí a sýrem mascarpone, jemně dochucené česnekem
ČTVRTEK :
Polévka : Krkonošské kyselo
1. VEPŘOVÁ KRKOVICE, pečená na šalvěji, servírovaná s bylinkovým sázeným vejcem a čočkou na kyselo, zdobenou restovanou cibulkou
2. KACHNÍ PRSÍČKO NA MEDU, servírované s červeným zalím a domácími bramborovými noky
3.KRÉMOVÉ RIZOTO s italskou pancettou, kousky vepř. pečeně, cibulkou a lesními houbami, zdobené hoblinami parmesanu
PÁTEK :
Polévka : Špenátový krém
1. VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelitý omáčkou z čerstvých bylinek, podávaný se salátem z grilované zeleniny a vařených brambor
2. FILET Z MOŘSKÉHO OKOUNA grilovaný na másle, podávaný s bramborovu kaší
3. GNOCCHI CON LA BRACIOLA DI MAIALE - br.gnocchi, promíchané s kousky vep.kotlety, hříbky a cibulkou ve smetanové omáčce