POLEDNÍ NABÍDKA

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !! -

nevztahuje se na pizzy, u nichž při objenávce dojde ke změně ingrediencí

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

13.11.  -  16.11. 2017                      

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA POLOŽENÝ NA RESTOVANÉ ČERSTVÉ ZELENINĚ, PŘELITÝ LIMETKOVOU OMÁČKOU                                                  179,-Kč

HOVĚZÍ  STEAK S AMERICKÝMI BRAMBORAMI           179,-Kč

SALÁT alla CAESAR - NUDLIČKY STEAKU Z KUŘECÍCH PRSÍČEK NA MIXU SALÁTU S JOGURTOVÝM DRESINGEM A KRUTONY BÍLÉHO PEČIVA, ZDOBENÉ HOBLINAMI PARMASANU                                                   119,-Kč                         

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI                                            119,- Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   89,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka osahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 89,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  115,- Kč

POLEDNÍ MENU

13.11. - 16.11.2017

PONDĚLÍ :

Polévka : Minestrone

1. KUŘECÍ STEAK s bílým chřestem baleným v italské pancettě, položený na krémovém rizotu se zeleným chřestem

2. VEPŘOVÁ PEČENĚ přelitá jemně pikantní tomatovou omáčkou s nudličkami pikantní klobásy slasicia, šunky, paprikou a cibulkou, podávaná s domácími bramborovými plackami

3. BRAMBOROVÉ GNOCCHI s kuřecím masem a špenátem

ÚTERÝ :

Polévka : Kuřecí vývar s rýží a hráškem

1. NA MÁSLE GRILOVANÉ KRŮTÍ MEDAILONKY, podávané s pečenou zeleninou, jarní cibulkou a gratinovanými bramborami

2.  STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY servírovaný s grilovaným mixem pečené papriky a červené řepy a cibulky, podávané s pečenými bramborami

3. FETTUCINE s nudličkami hovězího steaku, promíchané v omáčce z drcených rajčat a smetany

STŘEDA :

Polévka : Kulajda

1. PEČENÉ KUŘECÍ PRSO plněné špenátem a ricottou, podávané s vařeným bramborem

2. STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY položený na krémovém parmesanovém rizotu s hoblinkami an. slaniny, přelitý omáčkou z lišek

3. SPAGHETTI CARBONARA -těstoviny promíchané s an.slaninou a vejcem

ČTVRTEK :

Polévka : Paprikový krém se šafránem

1. KUŘECÍ STEAK položený na houbovém rizotu, přelitý omáčkou z lesních hub

2. TELECÍ HRUDÍ pečené na červeném víněm podávané s bramborovou kaší

3. GNOCCHI AI FUNGHI E ZUCCHETTE - bramborové gnocchi promíchané s kousky kuř.masa, žampiony a cuketou v rajčatové omáčce, ochucené čerstvou bazalkou

PÁTEK :

Polévka : 

1.OTEVŘENO JAKO O VÍKENDU 

2,.12.00 - 23.00  Státní svátek

3.