POLEDNÍ NABÍDKA

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

KAŽDÁ PIZZA za 100,-

Každou pizzu z naší stálé nabídky si znovu můžete objednat za 100,-Kč. Nevztahuje se na ty pizzy, u kterých dojde při objednávce k jakékoliv změně ingrediencí .

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA , položený na lůžku z listového špenátu, podávaný s vařeným bramborem                   189,-Kč

STEAK Z TUŇÁKA GRILOVANÝ NA MÁSLE, PŘELITÝ JEMNÝM MEDOVO-HOŘČIČNÝM DEMI-GLACE, PODÁVANÝ NA GRILOVANÉ  ZELENINĚ                       189,-Kč

SALÁT alla CAESAR             (salát  s listy římského salátu, nudličkami kuřecích prsíček, krutony bílého pečiva, promíchané v jogurtovém dresinku)           129 Kč                 

SALÁT S KRUTONY Z LOSOSA V LISTECH ČERSTVÉHO ŠPENÁTU,PROMÍCHANÝCH S RICOTTOU, ZDOBENÝ HOBLINAMI PARMASANU                           129 Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč           

CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   97,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka obsahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 97,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  125,- Kč

POLEDNÍ MENU   

13.8.   --  17.8.2018  

PONDĚLÍ 

Polévka : Čočková s an. slaninou

1. STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY, servírovaný s grilovaným mixem pečené červené řepy a pečené papriky a cibulky, podávané s pečenými bramborami

2. KUŘECÍ ŠPÍZ NA GRILU, servírovaný s domácími hranolkami z ranných českých brambor a ďábelskou omáčkou

3. GNOCCHI MOSTARDA - bramborové gnocchi promíchané s kousky vep. panenky ve smetanovo-hořčičné omáčce

ÚTERÝ  

Polévka : Hovězí vývar s nudlemi

1. ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, obalované v bylinkové strouhance a podávané s vídeňským bramborovým salátem 

2. KRŮTÍ PRSO pečené v marinádě z omáčky alla NAPOLETANA, servírované s gratinovanými bramborami

3, TAGLIATELLE promíchané s kuřecím masem, brokolicí a sýrem mascarpone, jemně dochucené česnekem

STŘEDA 

Polévka : Květákový krém s krutony

1. TRHANÉ HOVĚZÍ, balené společně s  čerstvou zeleninou v pšeničné tortille, servírované se smaženými batátovými noky, přelité jemně pikantní omáčkou sweet and sour

2. KRŮTÍ MEDAILONIKY marinované v kari pastě, přelité jemně pikantním dipem z kari a kurkumy, podávané s plněnými bramborami

3. LASAGNE AL SALMONE - lasagne prokládané lososem, špenátem a bešamelem

ČTVRTEK 

Polévka :Kuřecí s rýží a hráškem

1. DOMÁCÍ SEKANÁ pečená na čerstvých bylinkách, servírovaná s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou

2. PRSO Z KACHNY, pečené na pomerančích, podávané s domácími bramborovými plackami

3  FETTUCCINE PEPPINO - těstoviny promíchané s kousky kuřecího masa, špenátem a smetanou, jemně dochucené česnekem, sypané parmesanem

PÁTEK 

Polévka : Špenátový krém

1. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelité chilli omáčkou z drcených rajčat, podávané s pyré z batátů 

2. KUŘECÍ ŘÍZEČKY v pařížském těstíčku, servírované s vařeným bramborem a dipem ze zakysané smetany a dijonské hořčice

3.CNOCCHI AI FUNGHI E ZUCCHETTE - br.ghnocchi promíchané s kousky kuřecího masa, žampiony a cuketou v rajčatové omáčce, ochucené čerstvou bazalkou