POLEDNÍ NABÍDKA

V DOBĚ PODÁVÁNÍ POLEDNÍHO MENU SE V NAŠÍ RESTAURACI NEKOUŘÍ

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !!

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

26.9.  -  30.9. 2016                        

FILET Z LOSOSA S JEMNOU LIMETKOVOU OMÁČKOU , ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR          169,-Kč

HOVĚZÍ STEAK  S AMERICKÝMI BRAMBORY                      169,-Kč

Salát ALLA CAESAR                       s nudličkami kuřecích prsou, na variaci salátů,ochucených jogurtovým dresingem,                 s krutony bílého pečiva a hoblinkami parmasanu                                                          119,-Kč

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI   

                                            119,- Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY 89,-Kč

KOMPLETNÍ ZVÝHODNĚNÉ  POLEDNÍ  MENU VČETNĚ POKRMU ZA 89,- , POLÉVKY A NEALKO NÁPOJE :     108,-Kč

POLEDNÍ MENU

26.9. - 30.9. 2016

PONDĚLÍ  :

Polévka : Hráškový krém

1. Kuřecí steak v parmesanové krustě s bramborovými gnocchi, promíchanými s bazalkovým pestem

2. Hovězí nudlička alla STROGANOFF s rýží

3. Spaghetti CARBONARA (těstoviny promíchané se slaninou a vajíčkem,sypané parmesanem)

ÚTERÝ : 

Polévka : Mrkvová se zázvorem

1. Krůtí steak sypaný hořčičným semínkem, podávaný s restovanou zeleninou,pečeným bramborem a přelitý dijonskou omáčkou

2. Steak z vepřové pečeně s restovanou hlívou ústřičnou, zelenými fazolkami,červenou cibulkou a hranolkami

3. POMODORO TAGLIATELLE con carne di POLLO (rajčatové těstoviny promíchané s kousky kuřecího masa ve smetanovo-tomatové omáčce, dochucené česnekem a čerstvým rozmarýnem)

STŘEDA :

Polévka : 

1. 

2. 

3. 

ČTVRTEK

Polévka : Frankfurtská

1. Medailonky z vepřové panenky. přelité hříbkovou omáčkou, podávané se šťouchaným bramborem

2. Kuřecí prso plněné sušenými rajčaty a olivami, gratinované brambory

3. Bramborové gnocchi s kuřecím masem a špenátem

PÁTEK :

Polévka : Rajčatová

1. Grilovaný kuřecí steak položený na krémovém smetanovém zeleninovém rizotu

2. Hovězí TACOS v pšeničné TORTILLE  s čerstvou zeleninou a hranolkami

3. Sepiové TAGLIATELLE, promíchané s tuňákem, červenou cibulkou a ochucené limetkou