POLEDNÍ NABÍDKA

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !!

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

24.7.  -  28.7.. 2017                      

GRILOVANÝ FILET Z CANDÁTA POLOŽENÝ NA LŮŽKU Z LISTOVÉHO ŠPENÁTU, PODÁVANÝ S VAŘENÝM BRAMBOREM               179,-Kč

osvěžující studená polévka GAZPACHO                49,-Kč

SALÁT S KRUTONY LOSOSA V LISTECH ČERSTVÉHO ŠPENÁTU, OCHUCENÝCH RICOTTOU, ZDOBENÉ HOBLINAMI PARMASANU                                                   119,-Kč                        

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI                                            119,- Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   89,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka osahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 89,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  115,- Kč

POLEDNÍ MENU

24.7. - 28.7.2017

PONDĚLÍ :

Polévka : Pórková se slaninou

1. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE s domácími bramboráčky, zelím z čerstvé kedlubny a šalotkovým čatní

2. KUŘECÍ FAJITAS s bramborovými plátky

3. FETTUCCINE PEPPINO (těstoviny promíchané s kousky kuřecího masa ve smetanovo-špenátové směsi, ochucené čenekem, sypané parmesanem)

ÚTERÝ :

Polévka : Houbový krém

1. TELECÍ KÝTA PEČENÁ na divokém koření, špikovaná italskou pancettou, servírovaná s domácími bramborovými noky

2. FISH and CHIPS - smažený filet z mořského okouna, podávaný s hranolkami a jogurtovým bylinkovým dipem

3. RIZOTO S KUŘECÍM MASEM, špenátem a sušenými rajčaty

STŘEDA :

Polévka : Pol. z řapíkatého celeru

1. HOVĚZÍ LÍČKA pečená na červeném víně, podávaná s bramborovou kaší

2. ŠPÍZ Z KRŮTÍCH PRSOU, čerstvého ananasu a italské pancetty, zapečený s balkánským sýrem a servírovaný s pečenými brambory

3. GNOCCHI MOSTARDA (bramborové gnocchi promíchané s nudličkami vepřové panenky ve smetanovo-hořčičné omáčce)

ČTVRTEK :

Polévka :Kuřecí citronová

1. KUŘECÍ PRSO PLNĚNÉ GORGONZOLOU a slaninou, podávané se šťouchaným bramborem a na másle restovanými hranolkami čerstvé kedlubny, promíchané s čerstvým špenátem a cherry rajčátky

2. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelité hříbkovou omáčkou, podávané s pečeným bramborem

3. ŠPENÁTOVÉ TAGLIATELLE S KROKETKAMI LOSOSA, promíchané v jemné smetanové omáčce, dochucené limetkou

PÁTEK :

Polévka : Bokolicový krém s cuketou

1. STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY servírovaný s grilovaným mixem pečené papriky, pečené červené řepy a cibulky, podávané s pečenými brambory

2. KRŮTÍ ROLÁDA, plněná mozarellou, máslovou dýní, podávaná s bramborovou kaší

3.TELECÍ RAGŮ S HOUBAMI, podávané s bramborovými gnocchi