POLEDNÍ NABÍDKA

V DOBĚ PODÁVÁNÍ POLEDNÍHO MENU SE V NAŠÍ RESTAURACI NEKOUŘÍ

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !!

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

27.6.. -  1.7.2016                        

STEAK ZE SVÍČKOVÉ Z TUŇÁKA NA BRAMBOROVÉM PYRÉ, JEMNĚ DOCHUCENÉM WASABI                                              179,-Kč

HOVĚZÍ STEAK  S AMERICKÝMI BRAMBORY                      169,-Kč

Salát ALLA CAESAR                       s nudličkami kuřecích prsou, na variaci salátů,ochucených jogurtovým dresingem,                 s krutony bílého pečiva a hoblinkami parmasanu                                                          119,-Kč

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI   

                                            119,- Kč

STUDENÁ OSVĚŽUJÍCÍ POLÉVKA GAZPACHO      49,-Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY 89,-Kč

KOMPLETNÍ ZVÝHODNĚNÉ  POLEDNÍ  MENU VČETNĚ POKRMU ZA 89,- , POLÉVKY A NEALKO NÁPOJE :     108,-Kč

POLEDNÍ MENU

27.6.  -  1.7.2016

PONDĚLÍ  :

Polévka : Česnečka

1. Steak  z  vepřové krkovice s limetkou  a rozmarýnem, americké brambory

2. Na másle grilovaná kuřecí prsa s restovanou čerstvou zeleninou

3. Spaghetti  ALFREDO (těstoviny promíchané s kuřecím masem,an.slaninou,olivami,pestem a dochucené parmesanem)

ÚTERÝ : 

Polévka : Frankfurtská

1. Krůtí roláda s bramborovou kaší

2. Steak z vepřové pečeně s pepřovou omáčkou a cibulovým špízem, brambor

3. Pomodoro TAGLIATELLE con carne di pollo (rajčatové těstoviny,promíchané s kousky kuřecího masa ve smetanovo tomatové omáčce,dochucené česnekem a rozmarýnem)

STŘEDA :

Polévka : Hráškový krém s an.slaninou

1. Hovězí TACOS v pšeničné tortille s čerstvou zeleninou a hranolkami

2. Kuřecí CORDON BLEU s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou

3. Fusilli s kuřecím masem a čerstvými rajčaty, cibulkou a sušenými rajčátky

ČTVRTEK

Polévka : Kuřecí vývar s nudlemi

1. FISH AND CHIPS - smažený filet z mořského okouna, podávaný s hranolkami a jogurtovým bylinkovým dipem

2. Grilovaný kuřecí steak položený na smetanovém zeleninovém rizotu

3. Gnocchi s kuřecím masem,šunkou a žampiony, promíchané ve smetanové omáčce

PÁTEK :

Polévka : Špenátová

1. Ragů z kuřecích prsou, kořenové zeleniny, pórku a žampionů, rýže

2. Telecí medailonky, přelité pepřovou omáčkou, podávané s pečeným bramborem

3. Sepiové TAGLIATELLE , promíchané s tuňákem, červenou cibulkou a ochucené limetkou