POLEDNÍ NABÍDKA

V NAŠÍ RESTAURACI SE NEKOUŘÍ !!!!

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !!

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

27.2.  -  3.3. 2017                      

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA POLOŽENÝ NA RESTOVANÉ ČERSTVÉ ZELENINĚ,PŘELITÝ OMÁČKOU Z ČERSTVÉ BAZALKY                  179,-Kč

STEAK Z HOVĚZÍHO OŘECHU       S AMERICKÝM BRAMBOREM                                          179,-Kč                             

SALÁT SE SMAŽENÝM KOZÍM SÝREM, OBALOVANÝM V ASIJSKÉ STROUHANCE PANKO, položený na lůžku salátu z čerstvé zeleniny  (mix salátů, okurka,cherry rajčátka,ředkvičky rucola)                                                   119,-Kč

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI

                                                                                                  119,- Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   89,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka osahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 89,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  115,- Kč

POLEDNÍ MENU

27.2. - 3.3. 2017

PONDĚLÍ  : 

Polévka : Česnečka

1. Vepřová pečeně přelitá jemně pikantní tomatovou omáčkou s nudličkami pikantní klobásy salsicia a šunky,podávané s domácími bramborovými plackami

2. Kuřecí prso s hříbkovou omáčkou a bramborovými gnocchi

3. Krémové rizoto s kuřecím masem,žampiony a máslovou dýní

ÚTERÝ :

Polévka : Dýňová

1. Steak z karpatské hovězí roštěné, posypaný restovanou cibulkou,podávaný s hranolkami a dipem ze zakysané smetany, dochucené česnekem

2. Kuřecí steak položený na krémovém šafránovém rizotu se zeleným chřestem

3. Spaghetti s nudličkami vepř.panenky, cibulkou a italskou pancettou,přelité tomatovou omáčkou a sypané parmesanem

STŘEDA :

Polévka : Bramborová

1. TELECÍ ROLÁDA s bramborovou kaší

2. Kuřecí steak se šunkou, žampiony a cibulí, podávaný s gratinovanými bramborami

3. POMODORO TAGLIATELLE CON CARNE DI POLLO (rajčatové těstoviny, promíchané s kousky kuřecího masa ve smetanovo-tomatové omáčce, dochucené česnekem a čerstvým rozmarýnem)

ČTVRTEK : 

Polévka : Kulajda

1. Medailonky z vepřové panenky v jemně pikantní tomatové omáčce, podávané s rajčatovými tagliatelle

2. Kuřecí prso plněné pečenými kaštany, podávané s pyré z batátů a přelité jemným chilli přelivem

3. Fusilli s kuřecím masem,cuketou a bazalkovým pestem,ochucené česnekem a sladkou sojovou omáčkou

PÁTEK : 

Polévka : Rajčatová

1. Nudličky z vepřové panenky promíchané s kousky italské pancetty v jemně pikantním dijonském soté, podávané s pečenými bramborami

2. KRŮTÍ MEDAILONKY přelité omáčkou z pečených paprik,podávané se šťouchaným bramborem

3. Spaghetti carbonara (těstoviny promíchané s an.slaninou a vejcem, posypané parmesanem)