POLEDNÍ NABÍDKA

V DOBĚ PODÁVÁNÍ POLEDNÍHO MENU SE V NAŠÍ RESTAURACI NEKOUŘÍ

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !!

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

25.7. -  29.7.2016                        

STEAK ZE SVÍČKOVÉ Z TUŇÁKA SE ŠŤOUCHANÝM  BRAMBOREM                179,-Kč

HOVĚZÍ STEAK  S AMERICKÝMI BRAMBORY                      169,-Kč

Salát ALLA CAESAR                       s nudličkami kuřecích prsou, na variaci salátů,ochucených jogurtovým dresingem,                 s krutony bílého pečiva a hoblinkami parmasanu                                                          119,-Kč

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI   

                                            119,- Kč

STUDENÁ OSVĚŽUJÍCÍ POLÉVKA GAZPACHO      49,-Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY 89,-Kč

KOMPLETNÍ ZVÝHODNĚNÉ  POLEDNÍ  MENU VČETNĚ POKRMU ZA 89,- , POLÉVKY A NEALKO NÁPOJE :     108,-Kč

POLEDNÍ MENU

25.7. - 29.7. 2016

PONDĚLÍ  :

Polévka : Cibulačka

1. Kuřecí směs alla KUNG PAO s rýží

2. Šunková kotleta s domácími bramboráčky

3. Špenátové tagliatelle s kroketkami lososa, promíchané v jemně smetanové omáčce, dochucené limetkou

ÚTERÝ : 

Polévka : Hovězí vývar s nudlemi

1. Kuřecí steak s pečenou paprikou a bramborovo-celerovým pyré

2. FISH and CHIPS - smažený filet z mořského okouna,podávaný s hranolkami a jogurtovým bylinkovým dipem

3. Rizoto s kuřecím masem, špenátem a sušenými rajčaty

STŘEDA :

Polévka : Mrkvová se zázvorem

1. Hovězí Burger s hranolkami

2. Kuřecí steak s mini kukuřicí, restovanou na másle a šťouchaným bramborem

3. Spaghetti carbonara

ČTVRTEK

Polévka : Bramborová

1. HOVĚZÍ TACOS v pšeničné tortille s čerstvou zeleninou a hranolkami

2. Kuřecí steak položený na hranolcích ze ŽLUTÉHO MELOUNU, přelitý dipem z čerstvé okurky, ochucený kari kořením, podávaný s bramborem

3. Sepiové tagliatelle promíchané s tuňákem, červenou cibulkou a ochucené limetkou

PÁTEK :

Polévka : Rajčatová

1. Steak z vepřové pečeně, položený na  krémovém parmesanovém rizotu s hoblinkami an. slaniny, přelitý omáčkou z lišek

2. Krůtí steak sypaný praženým hořčičným semínkem, podávaný s restovanou zeleninou, pečeným bramborem a přelitý dijonskou omáčkou

3. Fusilli con pollo mascarpone ( těstoviny promíchané s kuřecím masem a sýrem mascarpone)