POLEDNÍ NABÍDKA

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !! -

nevztahuje se na pizzy, u nichž při objenávce dojde ke změně ingrediencí

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

TELECÍ JÁTRA RESTOVANÁ NA MÁSLE, PODÁVANÁ S AMERICKÝMI BRAMBORAMI A DOMÁCÍ TATARSKOU OMÁČKOU                     149,-Kč

GRILOVANÝ FILET Z CANDÁTA, POLOŽENÝ NA LŮŽKU Z LISTOVÉHO ŠPENÁTU, PODÁVANÝ S VAŘENÝM BRAMBOREM                                                       189,-Kč

SALÁT S NUDLIČKAMI KACHNÍCH PRSÍČEK                   129,- Kč                                   (salát  s listy římského salátu, cherry rajčátek, čerstvé papriky a okurky, ochucený balsamicovo-hořčično-medovým dresinkem a zdobený hoblinkami parmasanu)

 

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč           

CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   97,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka obsahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 97,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  125,- Kč

POLEDNÍ MENU

26.2. - 2.3.2018

PONDĚLÍ :

Polévka : Cibulačka

1. TELECÍ HRUDÍ, pečené na divkoém koření, podávané s bramborovu kaší

2. KUŘECÍ PRSO marinované v jogurtové marinádě s kari a ořechy, položené na risottu alla MILANESE

3. RISOTTO s kuřecím masem, špenátem a sušenými rajčaty

ÚTERÝ 

Polévka : Kuřecí vývar s nudlemi

1. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ, položený na parmesanovém krémovém risottu, s hoblinkami an.slaniny, přelitý omáčkou z lišek

2. KRŮTÍ BIFTEČKY v těstíčku s petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou

3. FETTUCCINE s nudličkami vep.kotlety, slaninou a zelenými fazolkami, promíchané ve smetanové omáčce

STŘEDA :

Polévka :  ala Dršťková z hlívy ústřičné

1. VEPŘOVÁ KRKOVICE PEČENÁ NA ŠALVĚJI, servírovaná s bylinkovým sázeným vejcem a čočkou na kyselo, zdobenou restovanou cibulkou

2. KUŘECÍ  STEAK se smetanovo-tomatovou omáčkou a gorgonzolou, položený na fettuccinech, orestovaným s pórkem a cibulkou

3. SPAGHETTI  BOLOGNESE

ČTVRTEK :

Polévka : DÝŇOVÁ

1. PEČENÁ ROLÁDKA z mladého selátka, podávaná s bramborovou kaší

2. FISH and CHIPS -smažený filet z mořského okouna, podávaný s hranolkami a jogurtovým bylinkovým dipem

3. SPAGHETTI S KREVETAMI a cherry rajčátky, jemně dochucené chilli a česnekem

PÁTEK :

Polévka : Hráškový krém

1. VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelitý omáčkou ze čtyř druhů sýra, podávaný s bramborovými gnocchi, promíchanými s orestovanými hoblinkami an. slaniny

2. PEČENÉ KRŮTÍ PRSO, špikované špekem, servírované s karamelovou mrkví a slaninovými bramborami

3. FETTUCCINE promíchané s kuřecím masem, brokolicí a sýrem mascarpone, jemně dochucené česnekem