POLEDNÍ NABÍDKA

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !! -

nevztahuje se na pizzy, u nichž při objenávce dojde ke změně ingrediencí

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem

HOVĚZÍ STEAK s omáčkou z barevného pepře a americkým bramborem                   189,-Kč

STEAK Z TUŇÁKA GRILOVANÝ NA MÁSLE, PŘELITÝ JEMNÝM MEDOVO-HOŘČIČNÝM DEMI-GLACE, PODÁVANÝ NA GRILOVANÉ  ZELENINĚ                       189,-Kč

SALÁT alla CAESAR             (salát  s listy římského salátu, nudličkami kuřecích prsíček, krutony bílého pečiva, promíchané v jogurtovém dresinku)           129 Kč                 

SALÁT S KRUTONY Z LOSOSA V LISTECH ČERSTVÉHO ŠPENÁTU,PROMÍCHANÝCH S RICOTTOU, ZDOBENÝ HOBLINAMI PARMASANU                           129 Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč           

CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   97,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka obsahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 97,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  125,- Kč

POLEDNÍ MENU   

18.6. - 22.6.2018  

PONDĚLÍ 

Polévka : Pórková se slaninou

1. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA s červeným zelím, domácími bramboráčky a šalotkovým čatní

2. LOSOSOVÝ KARBANÁTEK, podlitý jemnou limetkovou omáčkou, podávaný s vařeným bramborem

3. GNOCCHI CON LA BRACIOLA DI MAIALE - bramborové gnocchi, promíchané s kousky vep.kotlety, hříbky a cibulkou ve smetanové omáčce

ÚTERÝ  

Polévka : Česnečka s krutony

1. SMĚS Z VEPŘOVÉ PANENKY podávaná s krémovým šunkovým parmesanovým rizotem

2. KRŮTÍ PRSO pečené v marinádě z omáčky alla napoletana, servírované s gratinovaným bramborem

3, FETTUCCINE PEPPINO - těstoviny promíchané s kuřecím masem, špenátem a smetanou, jemně ochucené česnekem a sypané parmeanem

STŘEDA 

Polévka : Rajčatová

1. HOVĚZÍ PEČENĚ NA SMTANĚ (SVÍČKOVÁ) s karlovarským knedlíkem

2. KRŮTÍ MEDAILONKY marinované v kari pastě, přelité jemně pikantním dipem z kari a kurkumy, podávané s plněnými brambory

3, SPAGHETTI BOLOGNESE

ČTVRTEK 

Polévka : OKURKOVÁ STUDENÁ 

1. TELECÍ HRUDÍ, pečené na divokém koření, podávané s bramborovou kaší

2. KUŘECÍ ŘÍZEČKY v pařížském těstíčku, servírované s vařeným bramborem a dipem ze zakysané smetany a dijonské hořčice

3. FETTUCCINE CON CARNE DI POLLO - těstoviny promíchané s kousky kuřecího masa, promíchané v tomato-smetanové omáčce, ochucené rozmarýnem a česnekem, sypané parmesanem

PÁTEK 

Polévka : Hráškový krém se slaninou

1. VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelitý jemně pikantní švestkovou omáčkou, podávaný s pečenými brambory, ochucenými čerstvým rozmarýnem

2. KRŮTÍ MEDAILONKY se žampiony, šunkou a cibulkou, podávané na lanýžovém rizotu

3. GNOCCHI AI FUNGHI E ZUCCHETTE - bramb.gnocchi promíchané s kousky kuřecího masa, žampiony a cuketou v rajčatové omáčce, ochucené čerstvou bazalkou