POLEDNÍ NABÍDKA

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !! -

nevztahuje se na pizzy, u nichž při objenávce dojde ke změně ingrediencí

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem

HOVĚZÍ STEAK s omáčkou z barevného pepře a americkým bramborem                   189,-Kč

FILET Z LOSOSA,, PODLITÝ LIMETKOVOU OMÁČKOU A PODÁVANÝ S GRILOVANOU ZELENINOU                   189,-Kč

SALÁT alla CAESAR             (salát  s listy římského salátu, nudličkami kuřecích prsíček, krutony bílého pečiva, promíchané v jogurtovém dresinku)                       129 Kč

 

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč           

CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   97,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka obsahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 97,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  125,- Kč

POLEDNÍ MENU

23.4. - 27.4.2018

PONDĚLÍ :

Polévka : Tomatová

1. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA s listovým špenátem a domácími bramborovými plackami

2. KRŮTÍ BIFTEČKY v těstíčku s petrželkovým bramborem a domácí tatarskou omáčkou

3. BRAMBOROVÉ GNOCCHI promíchané s kuřecím masem v tomato-smetanové omáčce s gorgonzolou

ÚTERÝ

Polévka : Kuřecíí vývar s nudlemi

1. HOVĚZÍ BURITOS s hovězím masem a sýrem chedar, zabalený do pšeničné tortilly, podávané se smaženými chilli brambory a mini salátkem z čerstvé zeleniny

2. KUŘECÍ STEAK  s čerstvým chřestem, baleným v italské pancettě, položený na krémovém chřestovém rizotu

3. SPAGHETTI BOLOGNESE

STŘEDA :

Polévka : Česnečka s krutony

1. SMĚS Z VEPŘOVÉ PANENKY, podávaná s šunkovým parmesanovým rizotem

2. PEČENÉ KRŮTÍÍ PRSO, špikované špekem, servírované s karamelovou mrkví a slaninovými bramborami

3. FETTUCCINE promíchané s kuřecím masem, brokolicí a sýrem mascarpone, jemně dochucené česnekem

ČTVRTEK :

Polévka : Krkonošské kyselo

1. VEPŘOVÁ KRKOVICE, pečená na šalvěji, servírovaná s bylinkovým sázeným vejcem a čočkou na kyselo, zdobenou restovanou cibulkou

2. KACHNÍ PRSÍČKO NA MEDU, servírované s červeným zalím a domácími bramborovými noky

3.KRÉMOVÉ RIZOTO s italskou pancettou, kousky vepř. pečeně, cibulkou a lesními houbami, zdobené hoblinami parmesanu

PÁTEK :

Polévka : Špenátový krém

1. VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelitý omáčkou z čerstvých bylinek, podávaný se salátem z grilované zeleniny a vařených brambor

2. FILET Z MOŘSKÉHO OKOUNA grilovaný na másle, podávaný s bramborovu kaší

3. GNOCCHI CON LA BRACIOLA DI MAIALE - br.gnocchi, promíchané s kousky vep.kotlety, hříbky a cibulkou ve smetanové omáčce