POLEDNÍ NABÍDKA

V NAŠÍ RESTAURACI SE NEKOUŘÍ !!!!

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !!

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

29.5  -  2.6. 2017                      

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA POLOŽENÝ NA RESTOVANÉ ČERSTVÉ ZELENINĚ,PŘELITÝ OMÁČKOU Z ČERSTVÉ BAZALKY                  179,-Kč

HOVĚZÍ STEAK S AMERICKÝM BRAMBOREM                179,-Kč

OSVĚŽUJÍCÍ SALÁT ZE ŽLUTÉHO MELOUNU S NUDLIČKAMI KRŮTÍCH PRSÍČEK (salát s kousky žlutého melounu a okurky, krutony bílého pečiva, cherry mozzarellou, cherry rajčátky, ochucené černým pepřem, olivovým olejem a balsamicem, zdobené čerstvou bazalkou)                                       119,-Kč

SALÁT S KRUTONY LOSOSA V LISTECH ČERSTVÉHO ŠPENÁTU, OCHUCENÝCH RICOTTOU, ZDOBENÉ HOBLINAMI PARMASANU                                                   119,-Kč                        

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI                                            119,- Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   89,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka osahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 89,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  115,- Kč

POLEDNÍ MENU

29.5 - 2.6. 2017

PONDĚLÍ  :  

Polévka: Cibulačka

1. VEPŘOVÁ PEČENĚ S DOMÁCÍM I BRAMBORÁČKY , zelím z čerstvé kedlubny a šalotkovým čatní

2. KUŘECÍ PRSO TANDORI se salsou z kurkumy, hranolky

3. FETTUCCINE promíchané s jemně pikantním krůtím soté

ÚTERÝ :

Polévka : Dršťková z hlívy ústřičné

1. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelité chilli omáčkou z drcených rajčat, podávané s pyré z batátů

2. KUŘECÍ SMĚS NA KARI S ČERSTVÝM ANANASEM, podávaná s šafránovou rýží

3. GNOCCHI S KUŘECÍM MASEM, šunkou a žampiony, promíchané ve smetanové omáčce

STŘEDA : Česnečka s krutony

1.  PEČENÉ KUŘECÍ PRSO, plněné fáší z lososa, mascarpone a parmesanu, položené na špenátovém lůžku, podávané s bramborovými dolary

2.  ROLÁDA Z MLADÉHO SELÁTKA, podávaná s bramborovou kaší

3. SMETANOVÉ KRÉMOVÉ RIZOTO s kuřecím masem a zelenými fazolkami

ČTVRTEK :

Polévka : Zeleninová krémová

1. ŠPÍZ Z KUŘECÍCH STEHENNÍCH PLÁTKŮ a slaniny, přelitý pikantní švestkovou omáčkou, hranolky

2. VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY,přelitý omáčkou z čerstvých bylinek s loveckými brambory

3. FUSILLI, promíchané s kuřecím masem a sušenými rajčátky v domácím pestu z pečených paprik

PÁTEK : 

Polévka : Bramborová

1. KRŮTÍ MEDAILONKY, přelité omáčkou z pečených paprik, podávané s pečeným bramborem

2. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ položený na houbovém rizotu, přelitý omáčkou z lesních hub

3. SPAGHETTI BOLOGNESE