POLEDNÍ NABÍDKA

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !! -

nevztahuje se na pizzy, u nichž při objenávce dojde ke změně ingrediencí

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem

HOVĚZÍ STEAK s omáčkou z barevného pepře a americkým bramborem                   189,-Kč

FILET  Z MOŘSKÉ PRAŽMY, GRILOVANÝ NA MÁSLE, PODLITÝ JEMNÝM LIMETKOVÝM DEMI-GLACE, PODÁVANÝ SE SALÁTEM Z GRILOVANÉ ČERSTVÉ ZELENINY A VAŘENÝCH BRAMBOR                       189,-Kč

SALÁT alla CAESAR             (salát  s listy římského salátu, nudličkami kuřecích prsíček, krutony bílého pečiva, promíchané v jogurtovém dresinku)                       129 Kč

 

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč           

CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   97,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka obsahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 97,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  125,- Kč

POLEDNÍ MENU  NA DVA TÝDNY 

21.5. - 1.6.2018  

PONDĚLÍ :

Polévka : Špenátový krém

1. HOVĚZÍ GULÁŠEK s domácími bramboráčky

2. KUŘECÍ ŘÍZEČKY v pařížském těstíčku, servírované s vařeným bramborem a dipem ze zakysané smetany a dijonské hořčice

3. SPAGHETTI BOLOGNESE

ÚTERÝ

Polévka : Kuřecí vývar s nudlemi

1. STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY, servírovaný s grilovaným mixem pečené papriky a pečené červené řepy a cibulky, podávané s pečenými brambory

2. KRŮTÍ BIFTEČKY v těstíčku s petrželkovými brambory a domácí tatarskou omáčkou

3. FETTUCCINE PEPPINO - těstoviny promíchané s kousky kuřecího masa, listovým špenátem a smetanou, jemně dochucené česnekem, sypané parmesanem

STŘEDA :

Polévka : Krkonošské kyselo

1. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA s domácími bramborovými knedlíky, červeným zelím a šalotkovým čatní

2. KUŘECÍ STEAK S ČERSTVÝM CHŘESTEM, baleným v italské pancettě, položený na krémovém rizotu se zeleným chřestem

3. RIZOTO S KUŘECÍM MASEM, špenátem a sušenými rajčaty

ČTVRTEK :

Polévka : Květákový krém s krutony

1. HOVĚZÍ VÁLEČEK, pečený v hrubozrnné hořčici, podávaný s hořčično-medovou omáčkou a plněnými brambory

2. NA MÁSLE GRILOVANÝ FILET Z MOŘSKÉHO VLKA, přelitý jemnou limetkovou omáčkou, servírovaný s mini salátkem čerstvé zeleniny a vařeným bramborem

3. SPAGHETTI alla MAFIA - chilli špagety promíchané v jemně pikantní tomatové omáčce s pikantní italskou klobásou salsicia, červenou paprikou, cibulkou, slaninou a žampiony

PÁTEK :

Polévka : a la dršťková z hlívy ústřičné

1. VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, podávaný se zelenými fazolkami, restovanými na slanině a šťouchaným bramborem

2. KUŘECÍ CORDON BLEU s bramborovou kaší

3. FETTUCCINE promíchané s kousky kuřecího masa, brokolicí a sýrem mascarpone,jemně dochucené česnekem


PONDĚLÍ 28.5.2018

Polévka : Minestrone

1.PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE, servírovaná s listovým špenátem a domácími bramborovými plackami

2. FILET Z MOŘSKÉHO OKOUNA, grilovaný na másle, podávaný s bramborovou kaší

3.SPAGHETTI s nudličkami vep.pečeně, cibulkou a italskou pancettou, přelité tomatovou omáčkou a sypané parmesanem

ÚTERÝ  29.5.2018

Polévka : Brokolicový krém s cuketou

1.STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ, položený na parmesanovém krémovém rizotu s hoblinkami an. slaniny, přelitý omáčkou z lišek

2. KUŘECÍ PRSO plněné gorgonzolou a slaninou, podávané se šťouchaným bramborem a na másle restovanými hranolkami čerstvé kedlubny, promíchané s čerstvým listovým špenátem a cherry rajčátky

3, LASAGNE CON POLLO - lasagne prokládané kuřecím masem,špenátem a bešamelem

STŘEDA 30.5.2018

Polévka : Bramborová

1. BURITOS S HOVĚZÍM MASEM a sýrem chedar, zabalené do pšeničné tortilly, podávané se smaženými chilli brambory a mini salátkem čerstvé zeleniny

2. KRŮTÍ MEDAILONKY přelité omáčkou z pečených paprik, podávané se šťouchaným bramborem

3, FETTUCCINE promíchané s nudličkami kachních prsíček, sušenými rajčaty, kroketkami hrušky, kousky řapíkatého celeru a cibulkou v tomatové omáčce,ochucené šťávou z čerstvého pomeranče

ČTVRTEK 31.5.2018

Polévka : Pol. z řapíkatého celeru

1.VEPŘOVÁ PANENKA alla WELLINGTON servírovaná na listovém špenátu a s vařeným bramborem   (zlehka pečená panenka v obalu ze žamionů a dijonské hořčice, zabalená v listovém těstě)

2. PIKANTNÍ KRŮTÍ GULÁŠ, podávaný s karlovarským knedlíkem

3. TORTELLINI plněné mletým masem, přelité omáčkou z drcené kořenové zeleniny a drcených rajčat, ochucenou čerstvými bylinkami

PÁTEK 1.6.2018

Polévka : Hráškový krém se slaninou

1.VEPŘOVÁ KRKOVICE pečená na šalvěji, servírovaná s bylinkovým sázeným vejcem a čočkou na kyselo, zdobenou restovanou cibulkou

2. KUŘECÍ ZÁVITEK plněný an.slaninou a červenou cibulkou, pečený v hrubozrnné hořčici, přelitý medovo-hořčinou omáčkou, podávaný s bramborovou kaší

3.KRÉMOVÉ RIZOTO s italskou pancettou, kousky vepř.pečeně, cibulkou a lesními houbami, zdobené hoblinami parmasanu