POLEDNÍ NABÍDKA

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

KAŽDÁ PIZZA za 100,-

Každou pizzu z naší stálé nabídky si znovu můžete objednat za 100,-Kč. Nevztahuje se na ty pizzy, u kterých dojde při objednávce k jakékoliv změně ingrediencí .


BIFTEČKY Z HOVĚZÍHO MLETÉHO MASA, PODÁVANÉ SE STEAKOVÝMI HRANOLKAMI A DIPEM Z HRUBOZRNNÉ HOŘČICE                149,-Kč

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA , položený na lůžku z listového špenátu, podávaný s vařeným bramborem                   189,-Kč

SALÁT alla CAESAR             (salát  s listy římského salátu, nudličkami kuřecích prsíček, krutony bílého pečiva, promíchané v jogurtovém dresinku)           129 Kč                 

SALÁT S KRUTONY Z LOSOSA V LISTECH ČERSTVÉHO ŠPENÁTU,PROMÍCHANÝCH S RICOTTOU, ZDOBENÝ HOBLINAMI PARMASANU                           129 Kč

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč           

CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   97,-Kč

POLEDNÍ MENU   

20.8.   --  24.8.2018  

PONDĚLÍ 

Polévka : Minestrone

1. HOVĚZÍ GULÁŠEK s domácími bramboráčky

2. KUŘECÍ CORDON BLEU s bramborovu kaší

3. FETTUCCINE CON CARNE DI POLLO- kousky kuřecího masa, promíchané s těstovinami ve smetanovo-tomatové omáčce, ochucené čerstvým rozmarýnem a česnekem, sypané parmesanem

ÚTERÝ  

Polévka :Pórková se slaninou

1. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ s omáčkou z barevného pepře, servírovaný s domácími hranolkami z ranných brambor

2. KRŮTÍ MEDAILONKY přelité omáčkou z pečených paprik, podávané se šťouchaným bramborem

3, LASAGNE CON POLLO - lasagne prokládané kuřecím maem, špenátem a bešamelem

STŘEDA 

Polévka : Bramborová

1. MINI ROLÁDKY Z VEPŘOVÉ PANENKY,plněné parmesanem a pikantní hořčicí, přelité cibulovou marmeládou, podávané s plněnými bramborami

2. KRŮTÍ BIFTEČKY v těstíčku s petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou

3. SPAGHETTI alla MAFIA - chilli špagety v jemně pikantní tomatové omáčce s pikantní italskou klobásou salsicia, červenou paprikou, slaninou,žampiony a cibulkou

ČTVRTEK 

Polévka :Paprikový krém se šafránem

1. VEPŘOVÁ PEČENĚ s hoblinkami máslové dýně a červenou cibulkou, přelitá šalotkovou omáčkou, podávaná s bramborovu kaší

2. PEČENÉ KRŮTÍ PRSO, špikované špekem, servírované s karamelovou mrkví a slaninovými bramborami

3  BRAMBOROVÉ GNOCCHI, promíchané s kuřecím masem v domácím ořechovém pestu, zdobené a sypané ořechy a parmesanem

PÁTEK 

Polévka : Cibulačka

1. VEPŘOVÁ KRKOVICE, pečená na šalvěji, servírovaná s bylinkovým sázeným vejcem a čočkou na kyselo, zdobenou restovanou cibulkou

2. LOSOSOVÝ KARBANÁTEK, podlitý jemnou limetkovou omáčkou, podávaný s vařeným bramborem

3.FUSILLI promíchané s kousky vepř. pečeně v omáčce z drcené kořenové zeleniny a drcených rajčat, ochucené čerstvými bylinkami a sypané parmesanem