POLEDNÍ NABÍDKA

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !! -

nevztahuje se na pizzy, u nichž při objenávce dojde ke změně ingrediencí

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

TELECÍ JÁTRA RESTOVANÁ NA MÁSLE, PODÁVANÁ S AMERICKÝMI BRAMBORAMI A DOMÁCÍ TATARSKOU OMÁČKOU                     149,-Kč

GRILOVANÝ FILET Z CANDÁTA, POLOŽENÝ NA LŮŽKU Z LISTOVÉHO ŠPENÁTU, PODÁVANÝ S VAŘENÝM BRAMBOREM                                                       189,-Kč

SALÁT S NUDLIČKAMI KACHNÍCH PRSÍČEK                   129,- Kč                                   (salát  s listy římského salátu, cherry rajčátek, čerstvé papriky a okurky, ochucený balsamicovo-hořčično-medovým dresinkem a zdobený hoblinkami parmasanu)

 

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč           

CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   97,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka obsahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 97,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  125,- Kč

POLEDNÍ MENU

19.2. -23.2.2018

PONDĚLÍ :

Polévka : Česnečka s krutony

1. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA s domácími bramborovými knedlíky, červeným zelím a šalotkovým čatní

2. KRŮTÍ MEDAILONKY NA VÍNĚ, jemně ochucené chilli, podávané na rizotu alle verdure

3. BRAMBOROVÉ GNOCCHI promíchané s kuřecím masem v domácím ořechovém pestu, zdobené a sypané ořechy a parmesanem

ÚTERÝ 

Polévka : Čočková s an. slaninou

1. HOVĚZÍ  PEČENĚ NA SMETANĚ (SVÍČKOVÁ) s karlovarským knedlíkem

2. KUŘECÍ ZÁVITEK PLNĚNÝ SLANINOU a červenou cibulkou, pečený v hrubozrnné hořčici, přelitý hořčično-medovou omáčkou, podávaný s bramborovou kaší

3. FETTUCCINE PEPPINO - těstoviny promíchané s kuřecím masem, špenátem a smetanou, jemně ochucené česnekem, sypané parmesanem

STŘEDA :

Polévka : Špenátový krém

1. TELECÍ JÁTRA restovaná na cibulce, podávaná s rýží

2. KUŘECÍ  ŘÍZEK s domácím bramborovým salátem

3. SPAGHETTI alla MAFIA - chilli těstoviny v jemně pikantní tomatové omáčce s pikantní italskou klobásou salsicica, červenou paprikou, slaninou, žampiony a cibulí

ČTVRTEK :

Polévka : Paprikový krém se šafránem

1. SMĚS Z VEPŘOVÉ PANENKY podávaná s šunkovým krémovým parmesanovým risotem

2. LOSOSOVÝ KARBANÁTEK, podlitý jemnou limetkovou omáčkou, podávaný s vařeným bramborem

3. LASAGNE CON POLLO - lasagne prokládané kuřecím masem, špenátem a bešamelem

PÁTEK :

Polévka : Mrkvová se zázvorem

1. VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelitý omáčkou z čerstvých bylinek, podávaný se salátem z grilované zeleniny a vařených brambor

2. KRŮTÍ MEDAILONKY marinované v kari pastě, přelité jemně pikantním dipem z kari a kurkumy, podávané s plněnými brambory

3. TORTELINI plněné mletým masem, přelité omáčkou z drcené kořenové zeleniny a drcených rajčat, ochucenou čerstvými bylinkami