POLEDNÍ NABÍDKA

V NAŠÍ RESTAURACI SE NEKOUŘÍ !!!!

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !!

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

20.2.  -  24.2. 2017                      

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA POLOŽENÝ NA RESTOVANÉ ČERSTVÉ ZELENINĚ,PŘELITÝ OMÁČKOU Z ČERSTVÉ BAZALKY                  179,-Kč

STEAK Z HOVĚZÍHO OŘECHU       S AMERICKÝM BRAMBOREM                                          179,-Kč                             

SALÁT SE SMAŽENÝM KOZÍM SÝREM, OBALOVANÝM V ASIJSKÉ STROUHANCE PANKO, položený na lůžku salátu z čerstvé zeleniny  (mix salátů, okurka,cherry rajčátka,ředkvičky rucola)                                                   119,-Kč

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI

                                                                                                  119,- Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   89,-Kč

POLEDNÍ MENU

20.2. - 24.2. 2017

PONDĚLÍ  : 

Polévka : Houbový krém 

1. Vepřová pečeně s omáčkou z lesních hub, špenátové noky

2. Kuřecí směs alla KUNG PAO s rýží

3. Spaghetti alla MAFIA (těstoviny promíchané s pikantní italskou klobásou slasicia,červenou cibulkou,paprikou,slaninou, žampiony a cibulkou v jemně pikantní tomatové omáčce)

ÚTERÝ :

Polévka : Mrkvová se zázvorem

1. Telecí ragů s houbami, podávané s bramborovými gnocchi

2. Krůtí medailonky s omáčkou z barevného pepře, podávané s pečeným bramborem

3. Lasagne al salmone (lasagne prokládané lososem,špenátem a bešamelem)

STŘEDA :

Polévka :  Kuřecí s rýží a hráškem

1. Steak z vepřové pečeně servírovaný s grilovaným mixem pečené papriky,pečené červené řepy a cibulky,podávané s pečenými brambory

2. Kuřecí prso TANDOORI se salsou z kurkumy, hranolky

3. Fettuccine s nudličkami z vepřové kotlety,slaninou a fazolkami,promíchané ve smetanové omáčce

ČTVRTEK : 

Polévka : Pórková se slaninou

1. Kuřecí špalíčky balené v an.slanině s kari omáčkou a šťouchaným bramborem

2. Vepřová kotleta s červenou cibulkou a máslovou dýní, přelitá šalotkovou omáčkou,podávaná s pečeným bramborem

3. Rizoto s kuřecím masem,špenátem a sušenými rajčaty

PÁTEK : 

Polévka : Špenátová

1. Medailonky z vepřové panenky přelité pepřovou omáčkou , podávané se šťouchaným bramborem

2. Kuřecí CORDON BLEU s bramborovou kaší

3. Bramborové gnocchi s kuřecím masem a špenátem