POLEDNÍ NABÍDKA

V DOBĚ PODÁVÁNÍ POLEDNÍHO MENU SE V NAŠÍ RESTAURACI NEKOUŘÍ

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !!

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

29.8.  -  2.9. 2016                        

STEAK ZE SVÍČKOVÉ Z TUŇÁKA SE ŠŤOUCHANÝM  BRAMBOREM                179,-Kč

HOVĚZÍ STEAK  S AMERICKÝMI BRAMBORY                      169,-Kč

Salát ALLA CAESAR                       s nudličkami kuřecích prsou, na variaci salátů,ochucených jogurtovým dresingem,                 s krutony bílého pečiva a hoblinkami parmasanu                                                          119,-Kč

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI   

                                            119,- Kč

STUDENÁ OSVĚŽUJÍCÍ POLÉVKA GAZPACHO      49,-Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY 89,-Kč

KOMPLETNÍ ZVÝHODNĚNÉ  POLEDNÍ  MENU VČETNĚ POKRMU ZA 89,- , POLÉVKY A NEALKO NÁPOJE :     108,-Kč

POLEDNÍ MENU

29.8 - 2.9. 2016

PONDĚLÍ  :

Polévka : Dýňová

1. Kuřecí směs alla KUNG PAO s rýží

2. Vepřová krkovička s omáčkou z čerstvých bylinek a s loveckými bramborami

3. Spaghetti alla MAFIA (těstoviny v jemně pikantní tomatové omáčce s pikantní italskou klobásou salsicia, červenou cibulkou,slaninou,žampiony a cibulí)

ÚTERÝ : 

Polévka : Kulajda

1. Špíz z kuřecích stehenních plátků a slaniny,přelitý pikantní švestkovou omáčkou, americké brambory

2. Medailonky z vepřové panenky přelité pepřovou omáčkou, podávané se šťouchaným bramborem

3. Fettuccine Pepino (těstoviny promíchané s kuřecím masem, špenátem a smetanou, dochucenou česnekem)

STŘEDA :

Polévka : Kuřecí s rýží a hráškem

1. Kuřecí steak se žampiony, šunkou a cibulkou, podávaný s gratinovaným bramborem

2. Váleček z VEPŘOVÉ PANENKY, špikovaný slaninou, přelitý švestkovou omáčkou, podávaný s pečeným bramborem, ochuceným čerstvým rozmarýnem

3. Fusilli con pollo mascarpone (těstoviny promíchané s kuřecím masem a sýrem mascarpone)

ČTVRTEK

Polévka : Mrkvová se zázvorem

1. Krůtí steak sypaný praženým hořčičným semínkem, podávaný s restovanou zeleninou, pečeným bramborem a přelitý dijonskou omáčkou

2. Steak z vepřové kotlety s červenou cibulkou a máslovou dýní, přelitý šalotkovou omáčkou, hranolky

3. Lasagne alla bolognese

PÁTEK :

Polévka : Špenátová

1. Kuřecí prso TANDOORI s jogurtovou salsou z kurkumy, hranolky

2. Steak z vepřové pečeně položený na krémovém parmesanovém rizotu s hoblinkami an. slaniny, přelitý omáčkou z lišek

3. Gnocchi s kuřecím masem, sušenými rajčaty a bazalkovým pestem