POLEDNÍ NABÍDKA

V NAŠÍ RESTAURACI SE NEKOUŘÍ !!!!

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !!

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

20.3.  -  24.3. 2017                      

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA POLOŽENÝ NA RESTOVANÉ ČERSTVÉ ZELENINĚ,PŘELITÝ OMÁČKOU Z ČERSTVÉ BAZALKY                  179,-Kč

STEAK Z HOVĚZÍHO OŘECHU       S AMERICKÝM BRAMBOREM                                          179,-Kč                             

SALÁT SE SMAŽENÝM KOZÍM SÝREM, OBALOVANÝM V ASIJSKÉ STROUHANCE PANKO, položený na lůžku salátu z čerstvé zeleniny  (mix salátů, okurka,cherry rajčátka,ředkvičky rucola)                                                   119,-Kč

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI

                                                                                                  119,- Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   89,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka osahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 89,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  115,- Kč

POLEDNÍ MENU

20.3. - 24.3. 2017

PONDĚLÍ  : 

Polévka : Houbový krém

1. TELECÍ ROLÁDA  s bramborovou kaší

2. KUŘECÍ STEAK položený na krémovém šafránovém rizotu se zeleným chřestem

3. LASAGNE AL SALMONE (lasagne prokládané lososem,špenátem a bešamelem)

ÚTERÝ :

Polévka : Kuřecí s rýží a hráškem

1. HOVĚZÍ NUDLIČKY ALLA STROGANOFF s rýží

2. KUŘECÍ PRSO PLNĚNÉ GORGONZOLOU A SLANINOU, podávané s bramborovým pyré a na másle restovanými hranolkami čerstvé kedlubny, promíchané s čerstvým špenátem a cherry rajčátky

3. FETTUCCINE CON POLLO mascarpone (těstoviny promíchané s kousky kuřecího masa se sýrem mascarpone)

STŘEDA :

Polévka : Minestrone

1. KRŮTÍ MEDAILONKY přelité omáčkou z pečených paprik, podávané se šťouchaným bramborem

2. VEPŘOVÁ PEČENĚ servírovaná s grilovaným mixem pečené papriky, pečené červené řepy a cibulky, podávaná s pečeným bramborem

3. KRÉMOVÉ SMETANOVÉ RIZOTO s kuřecím masem a zelenými fazolkami

ČTVRTEK : 

Polévka : Dýňová

1.  KUŘECÍ PRSO TANDOORI se salsou z kurkumy, hranolky

2.  NUDLIČKY VEPŘOVÉ PANENKY promíchané s kousky italské pancetty v jemně pikantím smetanovém soté, podávané s BRAMBOROVÝMI GNOCCHI

3. FUSILLI s kuřecím masem a čerstvými rajčaty, cibulkou, rucolou a sušenými rajčátky

PÁTEK : 

Polévka : Hráškový krém s an.slaninou

1.  MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelité chilli omáčkou z drcených rajčat, podávané s pyré z batátů

2. KUŘECÍ ŠPALÍČKY balené v an.slanině s kari omáčkou a pečeným bramborem

3. POMODORO TAGLIATELLE CON CARNE DI POLLO (rajčatové těstoviny, promíchané s kousky kuřecího masa ve smetanovo-tomatové omáčce, dochucené česnekem a rozmarýnem)