POLEDNÍ NABÍDKA

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !! -

nevztahuje se na pizzy, u nichž při objenávce dojde ke změně ingrediencí

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

25.9.  -  29.9.. 2017                      

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA POLOŽENÝ NA RESTOVANÉ ČERSTVÉ ZELENINĚ, PŘELITÝ LIMETKOVOU OMÁČKOU                                                179,-Kč

FILET Z PRAŽMY, GRILOVANÝ NA MÁSLE,PODÁVANÝ S PEČENÝMI CHERRY RAJČÁTKY A PEČENÝM BRAMBOREM                                                                      179,-Kč

SALÁT alla CAESAR - NUDLIČKY STEAKU Z KUŘECÍCH PRSÍČEK NA MIXU SALÁTU S JOGURTOVÝM DRESINGEM A KRUTONY BÍLÉHO PEČIVA, ZDOBENÉ HOBLINAMI PARMASANU                                                   119,-Kč                         

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI                                            119,- Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   89,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka osahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 89,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  115,- Kč

POLEDNÍ MENU

25.9. - 29.9.2017

PONDĚLÍ :

Polévka : Zeleninová krémová

1. KUŘECÍ CORDON BLEU s bramborovou kaší

2. VEPŘOVÁ PEČENĚ přelitá jemně pikantní omáčkou s nudličkami pikantní klobásy salsicia, šunky, paprikou a cibulkou, podávaná s pečeným bramborem

3. LASAGNE al SALMONE (lasagne prokládané lososem, špenátem a bešamelem)

ÚTERÝ :

Polévka :Gulášová

1. HOVĚZÍ VÁLEČEK PO BURGUNDSKU, špikovaný italskou pancettou, pečený na červeném víně, podávaný s bramborovým pyré

2. KUŘECÍ SMĚS NA KARI, podávaná s šafránovou rýží

3. GNOCCHI AI FUNGHI E ZUCCHETTE (bramborové gnocchi promíchané s kousky kuřecího masa, žampiony, a cuketou v rajčatové omáčce, ochucené čerstvou bazalkou

STŘEDA :

Polévka : Bramborová

1. MINI ROLÁDKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, plněné parmesanem a jemně pikantní hořčicí, přelité cibulovou marmeládou, podávané s pečeným bramborem

2. PEČENÝ KUŘECÍ ZÁVITEK, s italskou pancettou a sušeným rajčetem, podávaný s bramborovou kaší

3. KRÉMOVÉ SMETANOVÉ RIZOTO s kousky kuřecího masa a zelenými fazolkami

ČTVRTEK :

Polévka : 

1.            STÁTNÍ    SVÁTEK

2. 

3. 

PÁTEK :

Polévka : Špenátová

1. VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelitý omáčkou z čerstvých bylinek, podávaný s loveckými bramborami

2. KRŮTÍ MEDAILONKY přelité omáčkou z pečených kaštanů a podávané s bramborovými dolary

3. GNOCCHI MOSTARDA - nudličky z vepř. masa ve smetanovo-hořčičné omáčce, promíchané s bramborovými gnocchi