POLEDNÍ NABÍDKA

V NAŠÍ RESTAURACI SE NEKOUŘÍ !!!!

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !!

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

24.4.  -  28.4. 2017                      

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA POLOŽENÝ NA RESTOVANÉ ČERSTVÉ ZELENINĚ,PŘELITÝ OMÁČKOU Z ČERSTVÉ BAZALKY                  179,-Kč

STEAK Z HOVĚZÍHO OŘECHU       S AMERICKÝM BRAMBOREM                                          179,-Kč                             

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI

                                                                                                  119,- Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY   89,-Kč

ZVÝHODNĚNÁ polední nabídka osahující polední polévku za 15,- , pokrm z polední nabídky za 89,-  a 1 nealko nápoj              z polední nabídky za 19,-  :                                                  115,- Kč

POLEDNÍ MENU

24.4. - 28.4. 2017

PONDĚLÍ  :  

Polévka: Cibulačka

1.TELECÍ ROLÁDA s bramborovou kaší

2.KUŘECÍ STEAK na másle s pečenou zeleninou, jarní cibulkou a gratinovanými brambory

3.FETTUCCINE S NUDLIČKAMI VEPŘ.KOTLETY,slaninou a zelenými fazolkami, promíchané ve smetanové omáčce

ÚTERÝ :

Polévka : Bramborová

1. KRŮTÍ MEDAILONKY přelité omáčkou z pečených paprik, podávané se šťouchaným bramborem

2. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ s pečenou cuketou a rajčetem, podávaný s bramborovým parfait

3. BRAMBOROVÉ GNOCCHI promíchané s hříbky a kousky kuřecího masa v jemné smetanové omáčce

STŘEDA : Hráškový krém se slaninou

1.  MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelité jemně pikantní švestkovou omáčkou, podávané s pečenými brambory, ochucené čerstvým rozmarýnem

2.  KUŘECÍ STEAK CAPRESE položený na rajčatových tagliatelle (mozzarela,rajče pesto)

3. FUSILLI SICILIANA (těstoviny promíchané s cuketou,cherry rajčátky,cibulí a ricottou,ochucené jemně česnekem a sypané parmesanem)

ČTVRTEK :

Polévka : Krkonošské kyselo

1. FILET Z MOŘSKÉHO OKOUNA grilovaný na másle, podávaný s bramborovou kaší

2. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ s omáčkou ochucenou čerstvým rozmarýnem, podávaný s bramborovými gnocchi, promíchanými s bazalkovým pestem

3. RIZOTO S KUŘECÍM MASEM, špenátem a sušenými rajčátky

PÁTEK : 

Polévka : Dýňová

1. KUŘECÍ STEAK položený na krémovém šafránovém rizotu se zeleným chřestem

2. NUDLIČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY promíchané s kousky italské pancetty v jemně pikantním smetanovém soté, podávané s pečenými brambory

3. LASAGNE CON POLLO (lasagne prokládané kuřecím masem,špenátem a bešamelem)