Ristorante

Il Giardino

Polední nabídka Stálá nabídka

Vítáme Vás na našich stránkách pizzerie Ristorante ILGIARDINO.

IL GIARDINO znamená v italštině zahrada a my bychom ve Vás rádi navodili pocit uvolnění a příjemné atmosféry jako v malebné zahradě zalité sluncem, plné zeleně, někde v jižním Toskánsku.

Pizzerie, to je místo, kde každý z hostů očekává hlavně dobrou pizzu, a samozřejmě i u nás Vám toto očekávání splníme. Pizzu pro Vás připravujeme v peci na dřevo, což dodává tomuto tradičnímu italskému pokrmu nezaměnitelnou chuť a vůni!

Útratu v naší restauraci můžete uhradit vaší platební či kreditní nebo vaší stravenkovou KARTOU


Aktuálně

Nová speciální nabídka

KUCHAŘ DOPORUČUJE SPECIÁLNÍ NABÍDKU

OD 18.11.2018

Denně PO - PÁ od 14.00 , v SO a NE po celý den

  • BAZALKOVÉ KRÉMOVÉ RIZOTO S KREVETAMI , ZDOBENÉ ZELENÝM CHŘESTEM
  •  
  • SMAŽENÉ TYGŘÍ KREVETY BALENÉ V TĚSTÍČKU, PODÁVANÉ S DOMÁCÍMI BRAMBOROVÝMI HRANOLKAMI A SERVÍROVANÉ SE DVĚMA OMÁČKAMI : DOMÁCÍ CHILLI DEMI-GLACE MARMELÁDOU A DOMÁCÍ ĎÁBELSKOU OMÁČKOU

Otevírací doba

  • Pondělí - Pátek: 11.15 hod. - 23.00 hod.
  • Sobota - Neděle: 12.00 hod. - 23.00 hod.

Stravenky


stravenka stravenka stravenka


Stálá polední nabídka

V době: 11.15 hod. - 14.00 hod.


BIFTEČKY Z HOVĚZÍHO MLETÉHO MASA, PODÁVANÉ SE STEAKOVÝMI HRANOLKAMI A DIPEM Z HRUBOZRNNÉ HOŘČICE
149,-Kč

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA, POLOŽENÝ NA LŮŽKU Z LISTOVÉHO ŠPENÁTU, PODÁVANÝ S VAŘENÝM BRAMBOREM
189,- Kč

Všechny pizzy z naší STÁLÉ NABÍDKY jsou u nás v době podávání polední nabídky - Po - Pá 11.15. - 14.00 stále za 100,-Kč ( neplatí u objednávek, při kterých dojde při objednání k jakékoliv změně )
100,- Kč


Týdenní polední nabídka

NA DOBU TŘÍ TÝDNÚ v době od: 22.10. - do: 9.11. 2018 . CENA POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY - 97,-Kč, CENA POLÉVKY K POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč, CENA POLÉVKY SAMOTNÉ 39,- Kč


Pondělí

22.10.

Polévka : Pórková se slaninou

1. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVIČKA s červeným zelím, domácími bramboráčky a šalotkovým čatní

2. KRŮTÍ MEDAILONKY balené v angl.slanině, podávané s omáčkou z drcené kořenové zeleniny a drcených rajčat, servírované s domácími bramborovými hranolkami

3. LASAGNE CON POLLO - lasagne prokládané kuřecím masem, špenátem a bešamelem


Úterý

23.10.

Polévka : Kulajda

1. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelité chilli omáčkou z drcených rajčat, podávané s pyré z batátů

2. KACHNÍ PRSO marinované ve švestkové marinádě, servírované se zelím z dýně a pečenými bramborami

3. TAGLIATELLE promíchané s kuřecím masem, brokolicí a sýrem mascarpone, jemně dochucené česnekem

 

 


Středa

24.10.

Polévka : Minestrone

1. STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY, servírovaný s grilovaným mixem z pečené papriky a pečené červené řepy a cibulky, podávané s pečenými brambory

2. KRŮTÍ MEDAILONKY přelité omáčkou z pečených paprik, podávané se šťouchaným bramborem

3. SPAGHETTI alla MAFIA - chilli těstoviny v jemně pikantní tomatové omáčce s pikantní italskou klobásou salsicia, červenou paprikou, slaninou, žampiony a cibulkou


Čtvrtek

25.10

Polévka : Dýňový krém s krutony

1. VEPŘOVÁ KRKOVICE pečená na hříbkách a cibulce, podávaná na houbovém rizotu

2. KUŘECÍ ZÁVITEK plněný angl.slaninou a červenou cibulkou, pečený v hrubozrnné hořčici, přelitý hořčično-medovou omáčkou, podávaný s bramborovou kaší

3. FETTUCCINE PEPPINO - těstoviny promíchané s kuřecím masem, špenátem a smetanou, jemně ochucené čenekem, sypané parmesanem


Pátek

26.10

Polévka : Bramborová

1. HOVĚZÍ NUDLIČKY alla STORGANOFF s rýží

2. FISH and CHIPS - smažený fiilet z mořského okouna, podávaný s hranolkami a jogurtovým bylinkovým dipem

3. TORTELLINI plněné ricottou a špenátem, přelité smetanovou omáčkou, ochcuenou čerstvými bylinkami

 

PONDĚLÍ 29.10.2018

Polévka : Bramborová

1. TELECÍ KÝTA pečená na divokém koření, špikovaná italskou pancettou, přelitá šípkovou omáčkou a servírovaná s domácími barmboráčky

2. KUŘECÍ PRSO plněné gorgonzolou a slaninou, podávané se šťouchaným bramborem a na másle restovanými hranolkami čerstvé kedlubny, promíchané s čerstvým špenátem a cherry rajčátky

3. LASSAGNE alla BOLOGNESE

 

ÚTERÝ 30.10.2018

Polévka : Krkonošské kyselo

1. DOMÁCÍ SEKANÁ, pečená na čerstvých bylinkách, servírovaná s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou

2. NA MÁSLE GRILOVANÝ FILET Z MOŘSKÉHO OKOUNA, přelitý jemnou limetkovou omáčkou, servírovaný s mini salátkem z čerstvé zeleniny a vařeným bramborem

3. GNOCCHI CON LA BRACIOLA DI MAIALE - bramborové gnocchi promíchané s kousky vepř. kotlety a hříbky ve smetanové omáčce

 

STŘEDA  31.10.2018

Polévka : Gulášová

1. MINI ROLÁDKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, plněné parmesanem a jemně pikantní hořčicí, přelité cibulovou marmeládou, podávané s plněnýmí bramborami

2. KUŘECÍ PRSO, marinované v jogurtu, obalené v trojobalu s parmesanem, přelité pažitkovým dipem, podávané s vařeným bramborem

3. KRÉMOVÉ SMETANOVÉ RIZOTO s kuřecím masem a zelenými fazolkami

 

ČTVRTEK  1.11. 2018

Plévka : Kuřecí vývar s nudlemi

1. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ položený na parmesanovém krémovém rizotu s hoblinkami an.slaniny. přelitý omáčkou z lišek

2. KUŘECÍ ŘÍZEK s domácím bramborovým salátem

3. BRAMBOROVÉ GNOCCHI s kuřecím masem a špenátem

 

PÁTEK 2.11.2018

Polévka : Frankfurtská

1. VEPŘOVÁ PEČENĚ s hoblinkami máslové dýně a červenou cibulkou, přelitá šalotkovou omáčkou, podávaná s bramborovou kaší

2. KRŮTÍ BIFTEČKY v těstíčku, podávané s petrželkovými bramborami a domácí tatarskou omáčkou

3. FETTUCCINE s nudličkami vepř.kotlety , slaninou a zelenými fazolkami, promíchané ve smetanové omáčce

 

PONDĚLÍ  5.11.2018

Polévka : Květákový krém s krutony

1. HOVĚZÍ GULÁŠEK s domácími barmboráčky

2. KUŘECÍ SMĚS alla KUNG PAO s rýží

3. SPAGHETTI s nudličkami vepř. pečeně, cibulkou a italskou pancettou, přelité tomatovou omáčkou a sypané parmesanem

 

ÚTERÝ  6.11.2018

Polévka : Rajčatová

1. VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelitý jemně pikantní švestkovou omáčkou, podávaný s pečenými bramborami, ochucenými čersvým rozmarýnem

2. PEČENÉ KRŮTÍ PRSO, špikované špekem, servírované s karamelovou mrkví a šťouchaným bramborem

3. GNOCCHI QUATRO FORMAGGI - bramborové gnocchi, promíchané s omáčkou ze čtyř druhů sýra

 

STŘEDA  7.11.2018

Polévka : Kulajda

1. TRHANÉ HOVĚZÍ, balené společně s čerstvou zeleninou v pšeničné tortille, servírované se smaženými batátovými noky, přelité jemně pikantní omáčkou swett and sour

2. KRŮTÍ MEDAILONKY na víně, jemně dochucené chilli, podávané na risottu ALLE VERDURE

3. FETTUCCINE CON CARNE DI POLLO - kousky kuřecího masa, promíchané s těstovinami ve smetanovo-tomatové omáčce, ochucené rozmarýnem a česnekem, sypané parmesanem

 

ČTVRTEK  8.11.2018

Polévka : Chřestový krém

1. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelité omáčkou ze čtyř druhů sýra, podávané s bramborovými gnocchi, promíchanými s orestovanými hoblinkami an.slaniny

2. KUŘECÍ ŠPÍZ NA GRILU, servírovaný s domácími bramborovými hranolkami a ďábelskou omáčkou

3. RIZOTO s kuřecím masem, listovým špenátem a sušenými rajčaty

 

PÁTEK  9.11.2018

Polévka : Husí kaldoun

1. ŘÍZEČKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, obalované v bylinkové strouhance a podávané s vídeňským bramborovým salátem

2. KACHNÍ PRSÍČKO, SERVÍROVANÉ SE ZELÍM A DOMÁCÍMI MORAVSKÝMI DRBÁKY

3. KACHNÍ RAGŮ s ořechy a sušenými rajčaty, podávané s bramborovými gnocchi