POLEDNÍ NABÍDKA

V NAŠÍ RESTAURACI SE NEKOUŘÍ !!!!

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !!

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

16.1.  -  20.1. 2017                      

STEAK Z TUŇÁKA NA BRAMBOROVÉM PYRÉ  179,-Kč

HOVĚZÍ  STEAK S AMERICKÝMI BRAMBORY              169,-Kč                                

SALÁT SE SMAŽENÝM KOZÍM SÝREM, OBALOVANÝM V ASIJSKÉ STROUHANCE PANKO, položený na lůžku salátu z čerstvé zeleniny  (mix salátů, okurka,cherry rajčátka,ředkvičky rucola)                       119,-Kč

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI   

                                            119,- Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY 89,-Kč

KOMPLETNÍ ZVÝHODNĚNÉ  POLEDNÍ  MENU VČETNĚ POKRMU ZA 89,- , POLÉVKY A NEALKO NÁPOJE :     108,-Kč

POLEDNÍ MENU

16.1. - 20.1. 2017

PONDĚLÍ  : 

Polévka : Česnečka

1. Hovězí nudličky a la stroganoff s rýží

2. Kuřecí prso grilované na másle, podávané s těstovinovým salátem

3. Bramborové gnocchi s kuřecím masem a špenátemi

ÚTERÝ :

Polévka : BORŠČ

1. Krůtí medailonky přelité omáčkou z pečených kaštanů, podávané se šťouchaným bramborem

2. Hovězí BURGER s hranolkami

3. Spaghetti alla MAFIA (těstoviny  v jemně pikantní tomatové omáčce s pikantní italskou klobásou salsicia , červenou paprikou,slaninou, žampiony a cibulkou)

STŘEDA :

Polévka : Bramborová

1. Kuřecí směs na kari balená v pšeničné TORTILLE s hranolkami

2. TELECÍ MEDAILONKY s bramborovou kaší

3.  Fettuccine con carne di pollo con mascarpone (těstoviny promíchané s kuřecím masem v tomato-smetanové omáčce, zjemněné sýrem mascarpone a dochucené čerstvým rozmarýnem

ČTVRTEK : 

Polévka : Kuřecí s rýží a hráškem

1. Špíz z kuřecích stehenních plátků a slaniny, přelitý pikantní švestkovou omáčkou,americké brambory

2. Steak z vepřové krkovice, pečený na hříbkách a cibulcem podávaný s gratinovaným bramborem

3. Fusilli gorgonzola di basilico (těstoviny promíchané s gorgonzolou a kuřecím masem ve smetanové omáčce, dochucené čerstvou bazalkou

PÁTEK : 

Polévka : Rajčatová

1. Kuřecí směs alla KUNG PAO s rýží

2. Steak z vepřové pečeně s pepřovou omáčkou a cibulovým špízem, hranolky

3. Lasagne con pollo (lasagne prokládané kuřecím masem, špenátem a bešamelem)