POLEDNÍ NABÍDKA

V NAŠÍ RESTAURACI SE NEKOUŘÍ !!!!

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !!

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

5.12..  -  9.12. 2016                        

FILET Z LOSOSA POLOŽENÝ NA RESTOVANÉ ČERSTVÉ ZELENINĚ, PŘELITÝJEMNOU SMETANOVOU OMÁČKOU Z ČERSTVÉ BAZALKY      169,-Kč

HOVĚZÍ  STEAK S AMERICKÝMI BRAMBORY              169,-Kč                                

SALÁT S KUŘECÍM MASEM           A DRESINKEM Z ČERSTVÉHO KOPRU A LIMETKY ,                        (mix salátů, okurka,cherry rajčátka,paprika, kukuřice a majolka)                       119,-Kč

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI   

                                            119,- Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY 89,-Kč

KOMPLETNÍ ZVÝHODNĚNÉ  POLEDNÍ  MENU VČETNĚ POKRMU ZA 89,- , POLÉVKY A NEALKO NÁPOJE :     108,-Kč

POLEDNÍ MENU

5.12. - 9.12. 2016

PONDĚLÍ  :

Polévka : Houbový krém 

1. Holandský řízek s bramborovou kaší a okurkou

2. Kuřecí steak položený na houbovém rizotu

3. Spaghetti Alfredo (těstoviny promíchané s kousky kuřecího masa,an.slaninou,olivami,rajčaty,pestem a sypané parmesanem)

ÚTERÝ :

Polévka : Česnečka

1. Krůtí medailonky grilované na másle,podávané na bramborovo-karotkovém pyré

2. Steak z vepřové krkovice s omáčkou z čerstvých bylinek, lovecké brambory

3. Fusilli s kuřecím masem a zeleným hráškem, promíchané ve smetanové omáčce, ochucené kari kořením

STŘEDA :

Polévka : Kulajda

1. Kuřecí prso TANDOORI se salsou z kurkumy, hranolky

2. Vepřová pečeně s omáčkou z lesních hub, špenátové noky

3.  Rizoto s kuřecím masem,špenátem a sušenými rajčaty

ČTVRTEK : 

Polévka : Brokolicový krém

1. Krůtí medailonky s těstovinovým salátem

2. Váleček z vepřové panenky, špikovaný slaninou, přelitý švestkovou omáčkou,podávaný s pečeným bramborem, ochuceným čerstvým rozmarýnem

3. Spaghetti s krevetami a rajčaty,jemně ochucené chilli a česnekem

PÁTEK : 

Polévka : Rajčatová

1.Kuřecí steak restovaný na másle s pečenou cuketou a rajčetem, podávaný s bramborovým parfait (bramborové pyré, promíchané s parmesanem)

2. Steak z vepřové pečeně položený na krémovém parmesanovém rizotu s hoblinkami an slaniny, přelitý omáčkou z lišek 

3.Fettuccine ai funghi e zucchette (těstoviny promíchané s kousky kuřecího masa a restovanou cuketou v rajčatové omáčce,ochucené čerstvou bazalkou a sypané parmesanem)