POLEDNÍ NABÍDKA

V DOBĚ PODÁVÁNÍ POLEDNÍHO MENU SE V NAŠÍ RESTAURACI NEKOUŘÍ

         11.15. - 14.00

Po - Pá  denně v době podávání poledního menu :

VŠECHNY PIZZY Z NAŠÍ STÁLÉ NABÍDKY ZA 100,- Kč !!

(objednávka sladké pizzy frutti di bosco                                             po dohodě s personálem)

30.5.. -  3.6.2016                        

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA     S OMÁČKOU JEMNĚ OCHUCENOU LIMETKOU, ŠŤOUCHANÝ BRAMBOR                                                           149,-Kč

MEDAILONKY Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ S AMERICKÝMI BRAMBORY                     169,-Kč

Salát ALLA CAESAR                       s nudličkami kuřecích prsou, na variaci salátů,ochucených jogurtovým dresingem,                 s krutony bílého pečiva a hoblinkami parmasanu                                                          119,-Kč

SALÁT S KOZÍM SÝREM , SUŠENÝMI RAJČATY, KROKETKAMI HRUŠKY, OŘECHY A RUCOLOU, OCHUCENÝ MEDOVO-BALSAMICOVOU REDUKCÍ, PODÁVANÝ S OPEČENÝMI BAGETKAMI   

                                            119,- Kč

STUDENÁ OSVĚŽUJÍCÍ POLÉVKA GAZPACHO      49,-Kč

Pro naše hosty, kteří dávají přednost pokrmu s sebou do menuboxu, máme k dispozici jednorázové nádoby na polévku v ceně 5,- Kč.

CENA POLÉVEK K POKRMŮM Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč                                                                    CENA POKRMŮ Z POLEDNÍ NABÍDKY 89,-Kč

KOMPLETNÍ ZVÝHODNĚNÉ  POLEDNÍ  MENU VČETNĚ POKRMU ZA 89,- , POLÉVKY A NEALKO NÁPOJE :     108,-Kč

POLEDNÍ MENU

30.5.  -  3.6.2016

PONDĚLÍ  :

Polévka : Cibulačka

1. Hovězí směs alla CHILLI CON CARNE, balená v tortille s dipem ze zakysané smetany, jemně dochuceným česnekem, hranolky

2. Kuřecí steak v parmesanové krustě s bramborovými noky, promíchanými s bazalkovým pestem

3. Spaghetti  CARBONARA (an.slanina,vejce,parmesan)

ÚTERÝ : 

Polévka : á la dršťková z hlívy ústřičné

1. Váleček z VEPŘOVÉ PANENKY,špikovaný an. slaninou, přelitý švestkovou omáčkou, podávaný s pečeným bramborem, ochuceným čerstvým rozmarýnem

2. Kuřecí steak se žampionovo-provensálským přelivem,bramborové plátky

3. Fusilli s kuřecím masem,žampiony a brokolicí, promíchané ve smetanové omáčce, ochucené česnekem

STŘEDA :

Polévka : Bramborová

1. Ragů z krůtích prsou,žampionů a zeleniny, rýže

2. Steak z vepřové pečeně s červenou cibulkou a máslovou dýní, přelitý šalotkovou omáčkou, podávaný s pečeným bramborem

3. Fettuccine se zeleným chřestem a pikantní italskou klobásou salsicia

ČTVRTEK

Polévka : Dýňová

1. Kuřecí prso plněné sušenými rajčaty a olivami, bramborová kaše

2. Medailonky z vepřové panenky přelité omáčkou ze čtyř druhů sýra,podávané se šťouchaným bramborem

3. Spaghetti promíchané s kuřecím masem,cuketou, a červenou cibulkou, jemně dochucené feferonkou

PÁTEK :

Polévka : Rajčatová

1. Kuřecí steak se žampiony, šunkou a cibulkou, podávaný s gratinovaným bramborem

2. Steak z vepřové krkovice s limetkou a rozmarýnem, pečené brambory

3. Bramborové gnocchi, promíchané s kuřecím masem, sušenými rajčaty a bazalkovým pestem