ristorante

Midday Offer Stable offer

Welcome to our Ristorante ILGIARDINO pizzeria website.

IL GIARDINO means a garden in Italian and we would like to bring you a sense of relaxation and a pleasant atmosphere, as in a picturesque garden full of greenery, somewhere in southern Tuscany.

Pizzeria, this is where each of our guests awaits a good pizza, and of course we will fulfill this expectation. We prepare pizza for you in a wood oven, which gives this traditional Italian dish an unmistakable flavor and aroma!

You can spend your restaurant in your payment or credit or your meal card


Currently

 

 

Opening Hours

  • Monday - Friday: 11.15 am. - 11.00 pm.
  • Saturday - Sunday: 12.00 am. - 11.00 pm.

Vouchers





Midday Offer

V době: 11.15 hod. - 14.00 hod.


STEAK Z TELECÍHO PAVOUČKA, GRILOVANÝ NA MÁSLE, SERVÍROVANÝ S CIBULOVOU MARMELÁDOU , ZDOBENOU SLANINOVÝMI CHIPSY, PODÁVANÝ S DOMÁCÍMI SMAŽENÝMI BRAMBOROVÝMI LUPÍNKY
189,-Kč

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA, POLOŽENÝ NA LŮŽKU Z LISTOVÉHO ŠPENÁTU, PODÁVANÝ S VAŘENÝMI BRAMBŮRKAMI GRENAILE
189,-Kč

Výše uvedené pokrmy jsou v nabídce ve všedních dnech Po - Pá v době od 11.15. - 14.00 . Všechny pizzy z naší STÁLÉ NABÍDKY jsou u nás v době podávání polední nabídky - Po - Pá 11.15. - 14.00 stále za 100,-Kč ( neplatí u objednávek, při kterých dojde při objednání k jakékoliv změně )
100,- Kč


Weekly Midday Offer

NA TÝDEN od : 18.11. 2019 - do : 22.11. 2019 . CENA POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY - 97,-Kč, CENA POLÉVKY K POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY 19,-Kč, CENA POLÉVKY SAMOTNÉ 39,- Kč


Monday

Polévka : Polévka z řapíkatého celeru

1 TELECÍ KÝTA, pečená na divokém koření, špikovaná italskou pancettou, přelitá šípkovou omáčkou a servírovaná s domácími bramboráčky

2. KRŮTÍ MEDAILONKY pečené na kari, přelité jemně pikantním dipem z kari a kurkumy, podávané s plněnými brambory

3. LASAGNE prokládané nudličkami krůtích prsíček, šunkou a tomatovo-smetanovým pyré


Tuesday

Polévka : Gulášová

1. HOVĚZÍ MLETÝ PLÁTEK alla BURGER, zapečený s plátkem angl. slaniny a goudou, servírovaný s domácími bramborovými plátky a chilli dipem

2. KUŘECÍ PRSO, plněné gorgonzolou a slaninou, podávané s krémovým bramborem, ochuceným čerstvým pórkem a na másle restovanými hranolky čerstvé kedlubny, promíchanými s čerstvým špenátem a cherry rajčátky

3. SPAGHETTI CARBONARA - čerstvé těstoviny promíchané s an.slaninou a vejcem


Wednesday

Polévka : Zeleninová krémová

1. VEPŘOVÁ PEČENĚ s hoblinkami máslové dýně a červenou cibulkou, přelitá šalotkovou omáčkou, podávaná s bramborovou kaší

2  KRŮTÍ MEDAILONKY přelité omáčkou z drcených rajčat, smetany a gorgonzoly, servírované s domácími bramborovými kroketkami

3. GNOCCHI MOSTARDA - bramborové gnocchi promíchané s nudličkami vepř. panenky ve smatanovo-hořčičné omáčce


Thursday

Polévka : alla Dršťková z hlívy ústřičné

1. STEAK Z VEPŘOVÉ PEČENĚ, přelitý jemně pikantní omáčkou z drcených rajčat s nudličkami pikantní klobásy salsicia, šunky, paprikou a cibulkou, podávaná na risottu alle verdure, jemně dochuceném chilli papričkami

2. KRŮTÍ MEDAILONKY, marinované v pepřovém nálevu, servírované s bramborovými řízečky a smetanovou omáčkou, ochucenou barevným pepřem

3. RIGATONI AL FORNO - Těstoviny zapečené s mletým masem, omáčkou z drcených rajčat, tradičními italskými sýry a ochuceno čerstvými bylinkami


Friday

Polévka : Květákový krém s krutony z bílého pečiva

1. SMĚS Z VEPŘOVÉ PANENKY podávaná s šunkovým parmesanovým krémovým risottem

2. KUŘECÍ ŘÍZEČKY v pařížském těstíčku, servírované se smaženými domácími bramborovými plátky a dipem ze zakysané smetany a dijonské hořčice

3. PAPPARDELLE s hovězím masem, restovaným na chilli papričkách s italskou klobásou salsicia, promíchaným v omáčce z drcených rajčat, zdobené pecorinem