ristorante

Midday Offer Stable offer

Welcome to our Ristorante ILGIARDINO pizzeria website.

IL GIARDINO means a garden in Italian and we would like to bring you a sense of relaxation and a pleasant atmosphere, as in a picturesque garden full of greenery, somewhere in southern Tuscany.

Pizzeria, this is where each of our guests awaits a good pizza, and of course we will fulfill this expectation. We prepare pizza for you in a wood oven, which gives this traditional Italian dish an unmistakable flavor and aroma!

You can spend your restaurant in your payment or credit or your meal card


Currently

 

 

Opening Hours

  • Monday - Friday: 11.15 am. - 11.00 pm.
  • Saturday - Sunday: 12.00 am. - 11.00 pm.

Vouchers





Midday Offer

V době: 11.15 hod. - 14.00 hod.


GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA, POLOŽENÝ NA LŮŽKU Z LISTOVÉHO ŠPENÁTU, PODÁVANÝ S VAŘENÝMI BRAMBŮRKAMI
189,-Kč

STEAK Z TELECÍHO PAVOUČKA, SERVÍROVANÝ SE SMAŽENÝMI BRAMBOROVÝMI LUPÍNKY A GRILOVANOU ZELENINOU
189,-Kč

Všechny pizzy z naší STÁLÉ NABÍDKY jsou u nás v době podávání polední nabídky - Po - Pá 11.15. - 14.00 za 110,-Kč ( neplatí u objednávek, při kterých dojde při objednání k jakékoliv změně )
110,-Kč


Weekly Midday Offer

NA OBDOBÍ od pondělí 3.8. 2020 - do pátku 7.8. 2020 . CENA POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY - 108,-Kč, CENA POLÉVKY K POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY 19,-Kč, CENA POLÉVKY SAMOTNÉ 39,-


Monday

3.8.2020

Polévka : Rajčatová

1  VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, PŘELITÝ OMÁČKOU ZE ČTYŘ DRUHŮ SÝRA, PODÁVANÝ S BRAMBOROVÝMI GNOCCHI, PROMÍCHANÝMI S HOBLINAMI ANGL. SLANINY

2. KUŘECÍ PRSO, PLNĚNÉ GORGONZOLOU A SLANINOU, PODÁVANÉ S KRÉMOVÝM BRAMBOREM, OCHUCENÝM ČERSTVÝM PÓRKEM A NA MÁSLE RESTOVANÝMI HRANOLKY ČERSTVÉ KEDLUBNY, PROMÍCHANÉ S ČERSTVÝM ŠPENÁTEM A CHERRY RAJČÁTKY

3. RAGŮ Z MOŘSKÉHO OKOUNA A SUŠENÝCH RAJČAT, PŘIPRAVENÉ NA BÍLÉM VÍNĚ, ZJEMNĚNÉ SMETANOU A ŠŤÁVOU Z ČERSTVÉ LIMETKY A DOCHUCENO ČERSTVOU BAZALKOU, PODÁVANÉ NA ČERSTVÝCH TAGLIATELLE


Tuesday

4.8.2020

Polévka : Hráškový krém se slaninou

1. HAMBURSKÁ KÝTA NA SMETANĚ, PODÁVANÁ S DOMÁCÍM BRAMBOROVÝM NOKEM

2. KUŘECÍ PRSO MARINOVANÉ V JOGURTU, OBALENÉ V TROJOBALU S PARMESANEM A DRCENÝMI MANDLEMI, PODÁVANÉ S DOMÁCÍMI BRAMBOROVÝMI HRANOLKY A SMETANOVOU, HOŘČIČNO-MEDOVOU OMÁČKOU

3. FUSILLI TARANTO - čerstvé fusilli, promíchané s kousky vepř.panenky, hříbky, paprikou a cibulkou ve smetanové omáčce

                                                                                                                                         


Wednesday

5.8.2020

Polévka : Pol. z řapíkatého celeru

1. TELECÍ MLETÝ PLÁTEK, ZEPEČENÝ S PLÁTKEM SLANINY A SÝREM CHEDDAR, PODÁVANÝ S OMÁČKOU Z DRCENÝCH RAJČAT, JEMNĚ OCHUCENOU CHILLI A ČERVENOU CIBULKOU A DOMÁCÍMI BRAMBOROVÝMI HRANOLKY

2. TELECÍ KÝTA, PEČENÁ NA DIVOKÉM KOŘENÍ, ŠPIKOVANÁ ITALSKOU PANCETTOU, PŘELITÁ ŠÍPKOVOU OMÁČKOU A SERVÍROVANÁ S DOMÁCÍMI BRAMBORÁČKY

3. PEČENÉ KRŮTÍ PRSO ŠPIKOVANÉ ŠPEKEM, SERVÍROVANÉ S KARAMELOVOU MRKVÍ A SLANINOVÝMI BRAMBORAMI

4. SPAGHETTI alla BOLOGNESE SYPANÉ PARMESANEM

 

                                                


Thursday

6.8.2020

Polévka :KULAJDA

1. KRKOVIČKA Z MLADÉHO SELÁTKA, PEČENÁ NA MEDU, PODÁVANÁ S PYRÉ Z ČERSTVÝCH JABLEK, OCHUCENÝM ČERSTVÝM ROZMARÝNEM A ČESNEKEM, BRAMBOROVÁ KAŠE

2  KUŘECÍ ZÁVITEK PLNĚNÝ ANGL. SLANINOU A ČERVENOU CIBULKOU, PEČENÝ V HRUBOZRNNÉ HOŘČICI, PŘELITÝ SMETANOVO-HOŘČIČNOU OMÁČKOU, PODÁVANÝ S BRAMBOROVÝMI GNOCCHI

3 .KRÉMOVÉ RISOTTO S ITALSKOU PANCETTOU, KOUSKY VEPŘ. PEČENĚ, CIBULKOU A LESNÍMI HOUBAMI, ZDOBENÉ HOBLINAMI PARMESANU


Friday

7.8.2020

Polévka : Pórková se slaninou

1. VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, SERVÍROVANÝ S OMÁČKOU Z BAREVNÉHO PEPŘE A DOMÁCÍMI BRAMBOROVÝMI KROKETAMI

2. STEAK Z KRŮTÍCH PRSOU, PEČENÝ NA ČERVENÉM VÍNĚ, JEMNĚ OCHUCENÝ CHILLI, PŘELITÝ OMÁČKOU Z DRCENÝCH RAJČAT A DRCENÉ KOŘENOVÉ ZELENINY, PODÁVANÝ NA RISOTTU ALLE VERDURE

3. ČERSTVÉ ŠAFRÁNOVÉ PAPPARDELLE, PROMÍCHANÉ S NUDLIČKAMI KRŮTÍCH PRSÍČEK VE SMETANOVÉ OMÁČCE, OCHUCENÉ KARI A KURKUMOU