ristorante

Midday Offer Stable offer

Welcome to our Ristorante ILGIARDINO pizzeria website.

IL GIARDINO means a garden in Italian and we would like to bring you a sense of relaxation and a pleasant atmosphere, as in a picturesque garden full of greenery, somewhere in southern Tuscany.

Pizzeria, this is where each of our guests awaits a good pizza, and of course we will fulfill this expectation. We prepare pizza for you in a wood oven, which gives this traditional Italian dish an unmistakable flavor and aroma!

You can spend your restaurant in your payment or credit or your meal card


Currently

 

 

Opening Hours

  • Monday - Friday: 11.15 am. - 11.00 pm.
  • Saturday - Sunday: 12.00 am. - 11.00 pm.

Vouchers





Midday Offer

V době: 11.15 hod. - 14.00 hod.


STEAK Z TELECÍHO PAVOUČKA, PODÁVANÝ S DOMÁCÍMI BRAMBOROVÝMI HRANOLKAMI, SMAŽENÝMI CIBULOVÝMI KROUŽKY V TĚSTÍČKU A DIPEM Z HRUBOZRNNÉ HOŘČICE
189,-Kč

FILET Z CANDÁTA GRILOVANÝ NA MÁSLE, PODÁVANÝ S GRILOVANOU ZELENINOU A VAŘENÝMI BRAMBŮRKAMI GRENAILE
189,-Kč

Výše uvedené pokrmy jsou v nabídce ve všedních dnech Po - Pá v době od 11.15. - 14.00 . Všechny pizzy z naší STÁLÉ NABÍDKY jsou u nás v době podávání polední nabídky - Po - Pá 11.15. - 14.00 stále za 100,-Kč ( neplatí u objednávek, při kterých dojde při objednání k jakékoliv změně )
100,- Kč


Weekly Midday Offer

NA DOBU od : 19.8. 2019 - do : 23.8. 2019 . CENA POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY - 97,-Kč, CENA POLÉVKY K POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY 19,-Kč, CENA POLÉVKY SAMOTNÉ 39,- Kč


Monday

Polévka : Pórková se slaninou

1  VEPŘOVÁ KRKOVIČKA, pečená na šalvěji, servírovaná s bylinkovým sázeným vejcem a čočkou na kyselo, zdobenou restovanou cibulkou

2. LOSOSOVÝ KARBANÁTEK přelitý jemnou limetkovou omáčkou, podávaný s bramborovou kaší

3. PAPPARDELLE s hovězím masem, restovaným na chilli papričkách s nudličkami italské klobásky salsicia, promíchaným v omáčce z drcených rajčat, zdobeno pecorinem


Tuesday

Polévka :Hovězí vývar s nudlemi

1. VEPŘOVÁ PEČENĚ, přelitá jemně pikantní omáčkou z drcených rajčat s nudličkami pikantní klobásky salsicia, šunky, paprikou a cibulkou, podávaná na risottu alle verdure, jemně dochuceném chilli papričkami

2. KACHNÍ STEHÝNKO marinované ve švestkové marinádě, servírované se zelím z dýně a domácími bramborovými škubánky

3. FUSILLI  AI FUNGHI E ZUCCHETTE - čerstvé těstoviny promíchané s kousky kuřecího masa, žampiony a cuketou v rajčatové omáčce, ochucené čerstvou bazalkou


Wednesday

Polévka : Batátový krém se slaninovými chipsy

1.BURITOS S HOVĚZÍM MASEM a sýrem cheddar, zabalené v pšeničné tortille, podávané se smaženými chilli brambory a salátkem z čerstvé zeleniny

2 KRŮTÍ STEAK zapečený s avokádem, servírovaný s jemně pikantním sázeným vejcem, domácími bramborovými hranolkami a koktejlovou omáčkou

3. SPAGHETTI alla MAFIA - čerstvé těstoviny v jemně pikantní omáčce z drcených rajčat s pikantní klobáskou salsicia, červenou paprikou, slaninou, žampiony a cibulí


Thursday

Polévka : ala Dršťková z hlívy ústřičné

1. HOVĚZÍ VÁLEČEK, pečený v hrubozrnné hořčici, podávaný s hořčično-medovou omáčkou a plněnými bramborami

2. KUŘECÍ FLORENTSKÝ ŘÍZEK servírovaný s bramborovu kaší (kuřecí plátek zapečený s listovým špenátem, smetanou a parmesanem)

3. BRAMBORY CARBONARA přelité parmesanovou omáčkou s hoblinkami an.slaniny (brambory zapečené s kousky krůtích prsíček, zakysanou smetanou a vejcem, s chipsy angl. slaniny)


Friday

Polévka : Kulajda

1. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY přelité chilli omáčkou z drcených rajčat, podávané s pyré z batátů

2. KUŘECÍ SMĚS, promíchaná s čerstvou zeleninou, podávaná s šafránovou rýží

3. KACHNÍ RAGŮ s ořechy a sušenými rajčaty, promíchané s čerstvými fettuccine, zdobeno pecorinem