Ristorante

Il Giardino

Midday Offer Stable offer

Welcome to our Ristorante ILGIARDINO pizzeria website.

IL GIARDINO means a garden in Italian and we would like to bring you a sense of relaxation and a pleasant atmosphere, as in a picturesque garden full of greenery, somewhere in southern Tuscany.

Pizzeria, this is where each of our guests awaits a good pizza, and of course we will fulfill this expectation. We prepare pizza for you in a wood oven, which gives this traditional Italian dish an unmistakable flavor and aroma!

You can spend your restaurant in your payment or credit or your meal card


Currently

New special Offer

KITCHEN RECCOMENDS A SPECIAL OFFER

FROM 5.12.2018

Daily Mo - Fri from 2.00 pm , in SAT and SUN the whole day

 

DEEP FRIED TIGER SHRIMPS WITH HOMEMADE FRENCH FRIES, CHILLI DEMI GLACE SAUCE AND GENTLY SPICY SAUCE

 

Opening Hours

  • Monday - Friday: 11.15 am. - 11.00 pm.
  • Saturday - Sunday: 12.00 am. - 11.00 pm.

Vouchers





Midday Offer

V době: 11.15 hod. - 14.00 hod.


BIFTEČKY Z HOVĚZÍHO MLETÉHO MASA, PODÁVANÉ SE STEAKOVÝMI HRANOLKAMI A DIPEM Z HRUBOZRNNÉ HOŘČICE
149 CZK

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA, POLOŽENÝ NA LŮŽKU Z LISTOVÉHO ŠPENÁTU, PODÁVANÝ S VAŘENÝM BRAMBOREM
189,- Kč

Výše uvedené pokrmy jsou v nabídce ve všedních dnech Po - Pá v době od 11.15. - 14.00 . Všechny pizzy z naší STÁLÉ NABÍDKY jsou u nás v době podávání polední nabídky - Po - Pá 11.15. - 14.00 stále za 100,-Kč ( neplatí u objednávek, při kterých dojde při objednání k jakékoliv změně )
100,- Kč


Weekly Midday Offer

NA DOBU od: 17.12. - do: 21.12. 2018 . CENA POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY - 97,-Kč, CENA POLÉVKY K POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY 15,-Kč, CENA POLÉVKY SAMOTNÉ 39,- Kč


Monday

Polévka : Cibulačka

1. HOVĚZÍ GULÁŠEK  s domácími bramboráčky

2. KUŘECÍ PRSO, plněné gorgonzolou a slaninou, podávané se šťouchaným bramborem a na másle restovanými hranolkami čerstvé kedlubny, promíchané s čerstvým špenátem a cherry rajčátky

3. GNOCCHI MOSTARDA - nudličky vepř. panenky ve smetanovo-hořčičné omáčce, promíchané s bramborovými gnocchi


Tuesday

Polévka : Hovězí vývar s nudlemi

1. TELECÍ KÝTA, pečená s mrkví a zázvorem, podávaná s bramborovu kaší

2. PLÁTEK Z KRŮTÍCH PRSOU, přelitý omáčkou z pečených paprik, podávaný s gratinovanými batáty, zapečenými s hoblinami angl. slaniny

3. FETTUCCINE PEPPINO - těstoviny promíchané s kousky kuřecího masa, špenátem a smetanou, jemně ochucené česnekem, sypané parmesanem

 

 


Wednesday

Polévka : Bramborová

1. SMĚS Z VEPŘOVÉ PANENKY podávaná s šunkovým krémovým parmesanovým rizotem

2. KACHNÍ PRSA marinovaná ve švestkové merinádě, servírovaná se zelím z dýně a pečeným bramborem

3. KRÉMOVÉ RIZOTO s italskou pancettou, kousky vepř. pečeně, cibulkou a lesními houbami, zdobené hoblinami parmesanu


Thursday

Polévka :Dýňový krém s krutony

1. HOVĚZÍ VÁLEČEK pečený v hrubozrnné hořčici, podávaný s hořčično - medovou omáčkou a plněnými bramborami

2. KRŮTÍ MEDAILONKY pečené na kari, přelité jemně pikantním dipem z kari a kurkumy, podávané s domácími bramborovými plackami

3. FETTUCCINE promíchané s nudličkami kachních prsíček, sušenými rajšaty, kroketkami hrušky, kousky řapíkatého celeru a cibulkou v tomatové omáčce, ochucené šťávou z čerstvého pomeranče


Friday

Polévka : Hráškový krém s an.slaninou

1. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelité domácí BBQ omáčkou, podávané s pečenými bramborami na rozmarýnu

2. KUŘECÍ CORDON BLEU s domácími bramborovými hranolkami a domácí tatrskou omáčkou

3. LASAGNE alla BOLOGNESE