ristorante

Midday Offer Stable offer

Welcome to our Ristorante ILGIARDINO pizzeria website.

IL GIARDINO means a garden in Italian and we would like to bring you a sense of relaxation and a pleasant atmosphere, as in a picturesque garden full of greenery, somewhere in southern Tuscany.

Pizzeria, this is where each of our guests awaits a good pizza, and of course we will fulfill this expectation. We prepare pizza for you in a wood oven, which gives this traditional Italian dish an unmistakable flavor and aroma!

You can spend your restaurant in your payment or credit or your meal card


Currently

 

 

Opening Hours

  • Monday - Friday: 11.15 am. - 11.00 pm.
  • Saturday - Sunday: 12.00 am. - 11.00 pm.

Vouchers





Midday Offer

V době: 11.15 hod. - 14.00 hod.


STEAK Z TELECÍHO PAVOUČKA, GRILOVANÝ NA MÁSLE, SERVÍROVANÝ S CIBULOVOU MARMELÁDOU , ZDOBENOU SLANINOVÝMI CHIPSY, PODÁVANÝ S DOMÁCÍMI SMAŽENÝMI BRAMBOROVÝMI LUPÍNKY
189,-Kč

MEDAILONKY Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ V HŘÍBKOVÉ OMÁČCE, SERVÍROVANÉ NA ČERSTVÝCH PAPPARDELLE
189,-Kč

Výše uvedené pokrmy jsou v nabídce ve všedních dnech Po - Pá v době od 11.15. - 14.00 . Všechny pizzy z naší STÁLÉ NABÍDKY jsou u nás v době podávání polední nabídky - Po - Pá 11.15. - 14.00 stále za 100,-Kč ( neplatí u objednávek, při kterých dojde při objednání k jakékoliv změně )
100,- Kč


Weekly Midday Offer

NA DOBU od : 23.9. 2019 - do : 27.9. 2019 . CENA POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY - 97,-Kč, CENA POLÉVKY K POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY 19,-Kč, CENA POLÉVKY SAMOTNÉ 39,- Kč


Monday

Polévka : Zeleninový krém

1  TELECÍ PEČENĚ, podávaná na listovém špenátu a s domácími opečenými bramborovými škubánky

2. KUŘECÍ PRSO zapečené s mozarellou a rajčetem, ochucené a zdobené bazalkovým pestem, servírované s krémovými bramborami, ochucenými čerstvým pórkem

3. SPAGHETTI CARBONARA - čerstvé těstoviny, promíchané s nudličkami angl. slaniny a vejcem


Tuesday

Polévka :Polévka z řapíkatého celeru

1. VEPŘOVÁ PEČENĚ NA HŘÍBKÁCH A CIBULCE podávaná na houbovém rizotu

2. KUŘECÍ ŘÍZEČKY V PAŘÍŽSKÉM TĚSTÍČKU, servírované se smaženými domácími bramborovými plátky a dipem ze zakysané smetany a dijonské hořčice

3. TAGLIATELLE promíchané se zeleným chřestem, španělskou klobáskou butifarra, červenou cibulkou a ochucené a zdobené pecorinem


Wednesday

Polévka : Gulášová

1.BURITOS S HOVĚZÍM MASEM a sýrem cheddar, zabalené v pšeničné tortille, podávané se smaženými chilli bramborami a salátkem z čerstvé zeleniny

2 KRŮTÍ STEAK, zapečený s avokádem, servírovaný s jemně pikantním sázeným vejcem, domácími bramborovými hranolkami a koktejlovou omáčkou

3.BAZALKOVÉ KRÉMOVÉ RIZOTO s krevetami a zeleným chřestem, zdobené čerstvou bazalkou


Thursday

Polévka : Kulajda

1. PLÁTEK Z HOVĚZÍHO VÁLEČKU, pečeného v hrubozrnné hořčici, podávaný s hořčično medovou omáčkou a plněnými bramborami

2. KUŘECÍ SMĚS s piniovými oříšky ve sladkokyselé omáčce sweet and sour, podávané s rýží, jemně ochucenou chilli papričkami

3. LASAGNE ZAPEČENÉ S TELECÍM MASEM, lehce přelité omáčkou z drcených rajčat


Friday

Polévka : Bramborová

1. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelité omáčkou z drcených rajčat, jemně dochucenou chilli, podávané s pyré z batátů

2. KRŮTÍ MLETÝ PLÁTEK, zapečený s angl. slaninou a sýrem cheddar, servírovaný s domácími bramborovými plátky a chilli dipem

3. ČERSTVÉ TAGLIATELLE promíchané s nudličkami vepřové kotlety, slaninou a zelenými fazolkami ve smetanové omáčce