ristorante

Midday Offer Stable offer

Welcome to our Ristorante ILGIARDINO pizzeria website.

IL GIARDINO means a garden in Italian and we would like to bring you a sense of relaxation and a pleasant atmosphere, as in a picturesque garden full of greenery, somewhere in southern Tuscany.

Pizzeria, this is where each of our guests awaits a good pizza, and of course we will fulfill this expectation. We prepare pizza for you in a wood oven, which gives this traditional Italian dish an unmistakable flavor and aroma!

You can spend your restaurant in your payment or credit or your meal card


Currently

 

 

Opening Hours

  • Monday - Friday: 11.15 am. - 11.00 pm.
  • Saturday - Sunday: 12.00 am. - 11.00 pm.

Vouchers





Midday Offer

V době: 11.15 hod. - 14.00 hod.


BIFTEČKY Z HOVĚZÍHO MLETÉHO MASA, PODÁVANÉ S DOMÁCÍMI BRAMBOROVÝMI HRANOLKAMI A DIPEM Z HRUBOZRNNÉ HOŘČICE
189,-Kč

FILET Z CANDÁTA GRILOVANÝ NA MÁSLE, PODÁVANÝ S GRILOVANOU ZELENINOU A VAŘENÝMI BRAMBŮRKAMI GRENAILE
189,-Kč

Výše uvedené pokrmy jsou v nabídce ve všedních dnech Po - Pá v době od 11.15. - 14.00 . Všechny pizzy z naší STÁLÉ NABÍDKY jsou u nás v době podávání polední nabídky - Po - Pá 11.15. - 14.00 stále za 100,-Kč ( neplatí u objednávek, při kterých dojde při objednání k jakékoliv změně )
100,- Kč


Weekly Midday Offer

NA DOBU od : 17.6. 2019 - do : 21.6. 2019 . CENA POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY - 97,-Kč, CENA POLÉVKY K POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY 19,-Kč, CENA POLÉVKY SAMOTNÉ 39,- Kč


Monday

Polévka : Špenátový krém 

1  MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelité omáčkou ze čtyř druhů sýra, podávané s bramborovými gnocchi, promíchanými s orestovanými hoblinkami an.slaniny

2. KACHNÍ PRSÍČKO pečené na medu, servírované s červeným zelím a domácími bramboráčky

3. LASAGNE prokládané s nudličkami krůtích prsíček, šunkou a smetanovo-tomatovým pyré


Tuesday

Polévka : Chřestový krém

1. HOVĚZÍ PEČENÉ NA ČERVENÉM VÍNĚ, zdobené spirálkou restované karotky a podávané s bramborovu kaší

2. KRŮTÍ MEDAILONKY servírované s čočkovým salátem a křepelčím vajíčkem

3. FETTUCCINE promíchané s kuřecím masem, brokolicí a sýrem mascarpone, jemně dochuceno česnekem a sypané parmesanem


Wednesday

Polévka : Gazpacho z pečených paprik

1. ROASTBEEF servírovaný s dipem z čerstvého křenu a americkým bramborovým salátem

2. KRŮTÍ medailonky pečené na kari, přelité jemně pikantním dipem z kari a kurkumy, podávané s domácími bramborovými hranolkami

3. KRÉMOVÉ RIZOTO s italskou pancettou, kousky vepř. pečeně, cibulkou a lesními houbami, zdobené hoblinami parmesanu


Thursday

Polévka : Čočková s uzeninou

1. TELECÍ JÁTRA PO BENÁTSKU, podávaná s šunkovou rýží

2. FISH and CHIPS - smažený filet z mořského okouna, podávaný s domácími bramborovými hranolkami a jogurtovým bylinkovým dipem

3. SPAGHETTI alla BOLOGNESE


Friday

Polévka : Zeleninová krémová

1. MINI ROLÁDKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, plněné parmesanem a jemně pikantní hořčicí, přelité cibulovou marmeládou, podávané s plněnými bramborami

2. KUŘECÍ SMĚS, promíchaná s čerstvou zeleninou, podávaná s šafránovou rýží

3. FUSILLI CON POLLO AL LIMONE - připravované z čerstvých těstovin, promíchaných s červenou cibulkou, pancettou, kuřecím masem, smetanovou zálivkou, dochucenou šťávou z čerstvé limetky a citronu, zdobené pecorinem