Ristorante

Il Giardino

Midday Offer Stable offer

Welcome to our Ristorante ILGIARDINO pizzeria website.

IL GIARDINO means a garden in Italian and we would like to bring you a sense of relaxation and a pleasant atmosphere, as in a picturesque garden full of greenery, somewhere in southern Tuscany.

Pizzeria, this is where each of our guests awaits a good pizza, and of course we will fulfill this expectation. We prepare pizza for you in a wood oven, which gives this traditional Italian dish an unmistakable flavor and aroma!

You can spend your restaurant in your payment or credit or your meal card


Currently

KITCHEN RECCOMENDS A SPECIAL OFFER

Daily Mo - Fri from 2.00 pm , in SAT and SUN the whole day

 

DEEP FRIED TIGER SHRIMPS WITH HOMEMADE FRENCH FRIES, CHILLI DEMI GLACE SAUCE AND GENTLY SPICY SAUCE

 

Opening Hours

  • Monday - Friday: 11.15 am. - 11.00 pm.
  • Saturday - Sunday: 12.00 am. - 11.00 pm.

Vouchers





Midday Offer

V době: 11.15 hod. - 14.00 hod.


FILÍROVANÝ HOVĚZÍ STEAK PODÁVANÝ S OMÁČKOU Z BAREVNÉHO PEPŘE A PEČENÝMI BRAMBORAMI
189 CZK

GRILOVANÝ FILET Z LOSOSA, POLOŽENÝ NA LŮŽKU Z LISTOVÉHO ŠPENÁTU, PODÁVANÝ S VAŘENÝM BRAMBOREM
189,- Kč

Výše uvedené pokrmy jsou v nabídce ve všedních dnech Po - Pá v době od 11.15. - 14.00 . Všechny pizzy z naší STÁLÉ NABÍDKY jsou u nás v době podávání polední nabídky - Po - Pá 11.15. - 14.00 stále za 100,-Kč ( neplatí u objednávek, při kterých dojde při objednání k jakékoliv změně )
100,- Kč


Weekly Midday Offer

NA DOBU od : 18.2. 2019 - do : 22.2. 2019 . CENA POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY - 97,-Kč, CENA POLÉVKY K POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY 19,-Kč, CENA POLÉVKY SAMOTNÉ 39,- Kč


Monday

Polévka :Hráškový krém se slaninou

1. STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY, servírovaný s grilovaným mixem pečené papriky, pečené červené řepy a cibulky, podávané s francouzskými bramborami

2. KUŘECÍ FLORENTSKÝ ŘÍZEK, servírovaný s bramborovu kaší (kuřecí plátek, zapečený s listovým špenátem, smetanou a parmesanem)

3. FETTUCCINE promíchané s kuřecím masem, brokolicí a sýrem mascarpone,, jemně dochucené česnekem 


Tuesday

Polévka : Hovězí vývar s nudlemi

1. VEPŘOVÁ KRKOVIČKA PEČENÁ na šalvěji, servírovaná s bylinkovým sázeným vejcem a čočkou na kyselo, zdobenou restovanopu cibulkou

2. KACHNÍ PRSA marinovaná ve švestkové marinádě, servírovaná se zelím s dýně a pečenými bramborovými noky

3. SPAGHETTI BOLOGNESE

 

 


Wednesday

Polévka : Cibulačka

1.HOVĚZÍ GULÁŠEK podávaný s domácími bramboráčky

2. KUŘECÍ PRSO PLNĚNÉ GORGONZOLOU a slaninou, podávané s krémovým bramborem, ochuceným čerstvým pórkem a na másle restovanými hranolkami čerstvé kedlubny, promíchané s čerstvým špenátem a cherry rajčátky

3. PAPARDELLE s hovězím masem, restovaným na chilli papričkách s jemně pikantní italskou klobásou salsicia, promíchané v omáčce z drcených rajčat, zdobené pecorinem


Thursday

Polévka : Dýňový krém s krutony

1. PEČENÁ VEPŘOVÁ KRKOVICE, podávaná s listovým špenátem a domácími bramborovými plackami

2. KRŮTÍ MLETÝ PLÁTEK, zapečený se sýrem cheddar a slaninou, servírovaný s domácími bramborovými plátky a chilli dipem

3. FETTUCCINE promíchané s nudličkami kachních prsíček, sušenými rajčaty, kroketkami hrušky, kousky řapíkatého celeru a cibulkou v tomatové omáčce, ochucené šťávou z čerstvého pomeranče


Friday

Polévka : Čočková s uzeninou

1. VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelitý jemně pikantní švestkovou omáčkou, podávaný s domácími bramborovými hranolkami

2. KRŮTÍ MEDAILONKY na víně, jemně ochucené chilli, podávané na risottu alle verdure

3. GNOCCHI CON LA BRACIOLA DI MAIALE - bramborové gnocchi, poromíchané s kousky vepř. kotlety, hříbky a cibulkou ve smetanové omáčce