ristorante

Midday Offer Stable offer

Welcome to our Ristorante ILGIARDINO pizzeria website.

IL GIARDINO means a garden in Italian and we would like to bring you a sense of relaxation and a pleasant atmosphere, as in a picturesque garden full of greenery, somewhere in southern Tuscany.

Pizzeria, this is where each of our guests awaits a good pizza, and of course we will fulfill this expectation. We prepare pizza for you in a wood oven, which gives this traditional Italian dish an unmistakable flavor and aroma!

You can spend your restaurant in your payment or credit or your meal card


Currently

 

 

Opening Hours

  • Monday - Friday: 11.15 am. - 11.00 pm.
  • Saturday - Sunday: 12.00 am. - 11.00 pm.

Vouchers





Midday Offer

V době: 11.15 hod. - 14.00 hod.


FILÍROVANÝ HOVĚZÍ STEAK PODÁVANÝ S OMÁČKOU Z BAREVNÉHO PEPŘE A PEČENÝMI BRAMBORAMI
189 CZK

STEAK Z TUŇÁKA, GRILOVANÝ NA MÁSLE , PODÁVANÝ S GRILOVANOU ZELENINOU A VAŘENÝM BRAMBOREM
199,- Kč

Výše uvedené pokrmy jsou v nabídce ve všedních dnech Po - Pá v době od 11.15. - 14.00 . Všechny pizzy z naší STÁLÉ NABÍDKY jsou u nás v době podávání polední nabídky - Po - Pá 11.15. - 14.00 stále za 100,-Kč ( neplatí u objednávek, při kterých dojde při objednání k jakékoliv změně )
100,- Kč


Weekly Midday Offer

NA DOBU od : 22.4. 2019 - do : 26.4. 2019 . CENA POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY - 97,-Kč, CENA POLÉVKY K POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY 19,-Kč, CENA POLÉVKY SAMOTNÉ 39,- Kč


Monday

Polévka :

1         Svátek

2.  Velikonoční pondělí

3. 


Tuesday

Polévka : Čočková s uzeninou

1. TELECÍ PEČENĚ, podávaná na listovém špenátu a s domácími bramborovými opečenými škubánky

2. KUŘECÍ PRSO zapečené s mozzarellou a rajčetem, ochucené a zdobené bazalkovým pestem, servírované s krémovým bramborem, ochuceným čerstvým pórkem

3. FUSILLI CON POLLO AL LIMONE - připravené z čerstvých těstovin, promíchaných s červenou cibulkou, it.pancettou, kuřecím masem, smetanovou zálivkou, dochuceno medem a šťávou z citronu a limetky, zdobené pecorinem

 


Wednesday

Polévka : Kuřecí vývar s nudlemi

1. HOVĚZÍ GULÁŠEK , servírovaný s domácími bramboráčky

2. PEČENÉ FILÁTKO Z MOŘSKÉ TRESKY, zdobené proutkem čerstvého chřestu, servírované s vařenými brambory, ochucenými bazalkovým pestem

3. FETTUCCINE promíchané s kuřecím masem, brokolicí a sýrem mascarpone, jemně dochucené česnekem a sypané parmesanem


Thursday

Polévka : Chřestový krém

1. STEAK Z VEPŘOVÉ KOTLETY, servírovaný s grilovaným mixem pečené papriky, pečené červené řepy a cibulky, podávané s americkými brambory

2. KRŮTÍ MEDAILONKY servírované s omáčkou z pečených paprik a podávané s gratinovanými batáty, zapečenými s hoblinkami an. slaniny

3. BZALKOVÉ KRÉMOVÉ RISOTTO, s krevetkami a zeleným chřestem, zdobené čerstvou bazalkou


Friday

Polévka : Česnečka s krutony

1.VÁLEČEK Z VEPŘOVÉ PANENKY, podávaný se zelenými fazolkami, restovanými na slanině a šťouchaným bramborem                         

2.KRŮTÍ MLETÝ PLÁTEK, zapečený s an.slaninou a sýrem cheddar, servírovaný s domácími bramborovými plátky a chilli dipem   

3. LASAGNE alla BOLOGNESE