ristorante

Polední nabídka Stálá nabídka

Vítáme Vás na našich stránkách pizzerie Ristorante ILGIARDINO.

IL GIARDINO znamená v italštině zahrada a my bychom ve Vás rádi navodili pocit uvolnění a příjemné atmosféry jako v malebné zahradě zalité sluncem, plné zeleně, někde v jižním Toskánsku.

Pizzerie, to je místo, kde každý z hostů očekává hlavně dobrou pizzu, a samozřejmě i u nás Vám toto očekávání splníme. Pizzu pro Vás připravujeme v peci na dřevo, což dodává tomuto tradičnímu italskému pokrmu nezaměnitelnou chuť a vůni!

Útratu v naší restauraci můžete uhradit vaší platební či kreditní nebo vaší stravenkovou KARTOU


Aktuálně

KUCHAŘ DOPORUČUJE SPECIÁLNÍ NABÍDKU :

 Od 24.1.2020 Denně od 14.00 , sobota a neděle po celý den      

TRHANÉ MASO Z MUFLONÍ KÝTY, PEČENÉ V JEMNĚ PIKANTNÍ MARINÁDĚ, SERVÍROVANÉ S CIBULOVOU MARMELÁDOU, OCHUCENOU DIVOKÝMI BRUSINKAMI, PODÁVANÉ V CIABATĚ SE SUŠENÝMI RAJČATY, PEČENÉ V NAŠÍ PECI A DOMÁCÍMI BRAMBOROVÝMI SMAŽENÝMI LUPÍNKY, SERVÍROVANÝMI S TATARSKOU OMÁČKOU, OCHUCENOU HRUBOZRNNOU HOŘČICÍ             

TYGŘÍ RESTOVANÉ KREVETY, MARINOVANÉ VE SLADKOKYSELÉ OMÁČCE, DOCHUCENÉ ČESNEKEM, SERVÍROVANÉ NA RISOTTU ALLE VERDURE, JEMNĚ DOCHUCENÉM MINI CHILLI PAPRIČKAMI, ZDOBENO ČERSTVOU LIMETKOU                                                      

 

                                                                                                                                                              

 

 

Otevírací doba

  • Pondělí - Pátek: 11.15 hod. - 23.00 hod.
  • Sobota - Neděle: 12.00 hod. - 23.00 hod.

Stravenky


stravenka stravenka stravenka


Stálá polední nabídka

V době: 11.15 hod. - 14.00 hod.


HOVĚZÍ FILÍROVANÝ STEAK, SERVÍROVANÝ S OMÁČKOU Z BAREVNÉHO PEPŘE A DOMÁCÍMI SMAŽENÝMI BRAMBOROVÝMI PLÁTKY
189,-Kč

FILET Z CANDÁTA, GRILOVANÝ NA MÁSLE, PODÁVANÝ S GRILOVANOU ZELENINOU A VAŘENÝMI BRAMBŮRKAMI GRENAILE Výše uvedené pokrmy jsou v nabídce ve všedních dnech Po - Pá v době od 11.15. - 14.00
189,-Kč

Všechny pizzy z naší STÁLÉ NABÍDKY jsou u nás v době podávání polední nabídky - Po - Pá 11.15. - 14.00 za 110,-Kč ( neplatí u objednávek, při kterých dojde při objednání k jakékoliv změně )
110,- Kč


Týdenní polední nabídka

NA OBDOBÍ od pondělí 17.2. 2020 - do pátku 21.2. 2020 . CENA POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY - 108,-Kč, CENA POLÉVKY K POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY 19,-Kč, CENA POLÉVKY SAMOTNÉ 39,-


Pondělí

Polévka : Květákový krém s krutony z bílého pečiva

1  MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY, přelité omáčkou ze čtyř druhů sýra, podávané s bramborovými gnocchi, promíchanými s orestovanými hoblinkami angl. slaniny

2. KACHNÍ STEHÝNKO PEČENÉ NA MEDU, servírované s červeným zelím a domácími bramboráčky

3. SPAGHETTI  alla MAFIA - čerstvé těstoviny v jemně pikantní tomatové omáčce s pikantní italskou klobásou salsicia, červenou paprikou, slaninou, žampiony a cibulkou


Úterý

Polévka : Gulášová

1.BURITOS S HOVĚZÍM MASEM a sýremn cheddar, zabalené v pšeničné tortille, podávané se smaženými chilli brambory a mini salátkem coleslaw

2. KRŮTÍ STEAK zapečený s avokádem, servírovaný s jemně pikantním sázeným vejcem, domácími bramborovými hranolkami a koktejlovou omáčkou

3. FUSILLI CON POLLO AL LIMONE - připravovoané z čerstvých těstovin, promíchaných s červenou cibulkou, pancettou, kuřecím masem, smetanovou zálivkou, dochucenou medem a šťávou z čerstvé limetky, zdobeno pecorinem


Středa

Polévka : Česnečka s krutony z bílého pečiva

1. HOVĚZÍ NUDLIČKY alla STROGANOFF S RÝŽÍ

2  KRŮTÍ MEDAILONKY, marinované v pepřovém nálevu, servírované s bramborovými řízečky a smetanovou omáčkou, ochucenou barevným pepřem

3. SPAGHETTI CARBONARA - čerstvé těstoviny promíchané s nudličkami angl. slaniny a vejcem


Čtvrtek

Polévka : Frankfurtská

1. TELECÍ ŘÍZKY, obalené v trojobalu s parmesanem, přelité smetanovo-hořčičnou omáčkou, servírované s domácími bramborovými kroketami

2. NA MÁSLE GRILOVANÝ FILET Z MOŘSKÉHO OKOUNA, přelitý jemnou limetkovou omáčkou, servírovaný s mini salátkem z čerstvé zeleniny a vařenými bramborami

3. KOULE Z HOVĚZÍHO MASA, pečené na čerstvých bylinkách v omáčce z drcených rajčat, servírované na čerstvých pappardelle


Pátek

Polévka : Rajčatová

1. HOVĚZÍ MLETÝ PLÁTEK alla BURGER, zapečený s plátkem angl. slaniny a goudou, servírovaný s domácími bramborovými plátky a chilli dipem

2. KUŘECÍ PRSO TANDOORI se salsou ze zakysané smetany, ochucené kari, kurkumou a ořechy, podávané s domácími bramborovými xl hranolky

3. KRÉMOVÉ SMETANOVÉ RISOTTO s kuřecím masem a zelenými fazolkami, zdobené hoblinkami parmesanu