ristorante

Polední nabídka Stálá nabídka

Vítáme Vás na našich stránkách pizzerie Ristorante ILGIARDINO.

IL GIARDINO znamená v italštině zahrada a my bychom ve Vás rádi navodili pocit uvolnění a příjemné atmosféry jako v malebné zahradě zalité sluncem, plné zeleně, někde v jižním Toskánsku.

Pizzerie, to je místo, kde každý z hostů očekává hlavně dobrou pizzu, a samozřejmě i u nás Vám toto očekávání splníme. Pizzu pro Vás připravujeme v peci na dřevo, což dodává tomuto tradičnímu italskému pokrmu nezaměnitelnou chuť a vůni!

Útratu v naší restauraci můžete uhradit vaší platební či kreditní nebo vaší stravenkovou KARTOU


Aktuálně

KUCHAŘ DOPORUČUJE SPECIÁLNÍ LETNÍ NABÍDKU :

 Denně od 14.00 , sobota a neděle po celý den

200 g STEAK Z TELECÍHO PAVOUČKA, GRILOVANÝ NA MÁSLE SERVÍROVANÝ S GRILOVANÝMI CHERRY RAJČÁTKY, ZELENÝM         CHŘESTEM A OMÁČKOU Z ŠALOTKY A ITALSKÉ PANCETTY                                                             

200 g GRILOVANÝ FILET Z CANDÁTA, PODÁVANÝ S RESTOVANOU ZELENINOU A VAŘENÝMI BRAMBŮRKAMI GRENAILE,                  ZDOBENO PROUTKEM ČERSTVÉHO CHŘESTU 

Otevírací doba

  • Pondělí - Pátek: 11.15 hod. - 23.00 hod.
  • Sobota - Neděle: 12.00 hod. - 23.00 hod.

Stravenky


stravenka stravenka stravenka


Stálá polední nabídka

V době: 11.15 hod. - 14.00 hod.


STEAK Z TELECÍHO PAVOUČKA, PODÁVANÝ S DOMÁCÍMI BRAMBOROVÝMI HRANOLKAMI, SMAŽENÝMI CIBULOVÝMI KROUŽKY V TĚSTÍČKU A DIPEM Z HRUBOZRNNÉ HOŘČICE
189,-Kč

FILET Z CANDÁTA GRILOVANÝ NA MÁSLE, PODÁVANÝ S GRILOVANOU ZELENINOU A VAŘENÝMI BRAMBŮRKAMI GRENAILE
189,-Kč

Výše uvedené pokrmy jsou v nabídce ve všedních dnech Po - Pá v době od 11.15. - 14.00 . Všechny pizzy z naší STÁLÉ NABÍDKY jsou u nás v době podávání polední nabídky - Po - Pá 11.15. - 14.00 stále za 100,-Kč ( neplatí u objednávek, při kterých dojde při objednání k jakékoliv změně )
100,- Kč


Týdenní polední nabídka

NA DOBU od : 19.8. 2019 - do : 23.8. 2019 . CENA POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY - 97,-Kč, CENA POLÉVKY K POKRMU Z POLEDNÍ NABÍDKY 19,-Kč, CENA POLÉVKY SAMOTNÉ 39,- Kč


Pondělí

Polévka : Pórková se slaninou

1  VEPŘOVÁ KRKOVIČKA, pečená na šalvěji, servírovaná s bylinkovým sázeným vejcem a čočkou na kyselo, zdobenou restovanou cibulkou

2. LOSOSOVÝ KARBANÁTEK přelitý jemnou limetkovou omáčkou, podávaný s bramborovou kaší

3. PAPPARDELLE s hovězím masem, restovaným na chilli papričkách s nudličkami italské klobásky salsicia, promíchaným v omáčce z drcených rajčat, zdobeno pecorinem


Úterý

Polévka :Hovězí vývar s nudlemi

1. VEPŘOVÁ PEČENĚ, přelitá jemně pikantní omáčkou z drcených rajčat s nudličkami pikantní klobásky salsicia, šunky, paprikou a cibulkou, podávaná na risottu alle verdure, jemně dochuceném chilli papričkami

2. KACHNÍ STEHÝNKO marinované ve švestkové marinádě, servírované se zelím z dýně a domácími bramborovými škubánky

3. FUSILLI  AI FUNGHI E ZUCCHETTE - čerstvé těstoviny promíchané s kousky kuřecího masa, žampiony a cuketou v rajčatové omáčce, ochucené čerstvou bazalkou


Středa

Polévka : Batátový krém se slaninovými chipsy

1.BURITOS S HOVĚZÍM MASEM a sýrem cheddar, zabalené v pšeničné tortille, podávané se smaženými chilli brambory a salátkem z čerstvé zeleniny

2 KRŮTÍ STEAK zapečený s avokádem, servírovaný s jemně pikantním sázeným vejcem, domácími bramborovými hranolkami a koktejlovou omáčkou

3. SPAGHETTI alla MAFIA - čerstvé těstoviny v jemně pikantní omáčce z drcených rajčat s pikantní klobáskou salsicia, červenou paprikou, slaninou, žampiony a cibulí


Čtvrtek

Polévka : ala Dršťková z hlívy ústřičné

1. HOVĚZÍ VÁLEČEK, pečený v hrubozrnné hořčici, podávaný s hořčično-medovou omáčkou a plněnými bramborami

2. KUŘECÍ FLORENTSKÝ ŘÍZEK servírovaný s bramborovu kaší (kuřecí plátek zapečený s listovým špenátem, smetanou a parmesanem)

3. BRAMBORY CARBONARA přelité parmesanovou omáčkou s hoblinkami an.slaniny (brambory zapečené s kousky krůtích prsíček, zakysanou smetanou a vejcem, s chipsy angl. slaniny)


Pátek

Polévka : Kulajda

1. MEDAILONKY Z VEPŘOVÉ PANENKY přelité chilli omáčkou z drcených rajčat, podávané s pyré z batátů

2. KUŘECÍ SMĚS, promíchaná s čerstvou zeleninou, podávaná s šafránovou rýží

3. KACHNÍ RAGŮ s ořechy a sušenými rajčaty, promíchané s čerstvými fettuccine, zdobeno pecorinem